4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Erotik


À ma soeur! (2001)En 12-årig pige bærer verden på sine skuldre og må pænt se på fra kulissen, da hendes ældre søster bliver offer for en ung fyrs begær.
amant. L´ ("Lover, The") (1991)I Indokina forelsker en 32-årig kinesisk rigmand sig i en purung uerfaren pige. De indleder et heftigt kærlighedsforhold.
Baise-moi (2000)To voldtægts- og sexlystne kvinder kammer over og bliver rene sexmordere.
Bela donna (1998)En smuk amerikansk kvinde drager med sin mand til Brasilien. Han skal finde olie, hun forelsker sig i en lokal.
Beneath the Valley of the Ultra Vixens (1979)I en lille amerikansk flække dyrkes der sex, så kropsvæskerne flyder. Men det er ikke alle, der bliver tilfredsstillet.
bête, La (1975)Kvinderne bliver bundliderlige, da først de erfarer, hvad skovens brølende gorillamonster har mellem benene.
Bitter Moon (1992)En handicappet mand sætter en rejsekammerat ind i sin kones mystiske væsen og vækker hans interesse med mange saftige sexdetaljer.
Body Heat (1981)I et spil om mord og penge drages en advokat af en sexet og hemmelighedsfuld kvinde, der donerer sex i brede baner
Color of Night (1994)En psykiater trækkes ind i et mystificerende spil, hvor forskellen mellem patient og elskerinde kan synes svær at gennemskue.
Damage (1992)En minister tiltrækkes i voldsom grad af en kvinde og kan ikke styre sine drifter. En tragedie lurer forude.
decameron, Il (1971)Ni små historier kædes sammen i en historisk-erotisk kulisse.
Der må være en sengekant (1975)Mænd bytter koner for fornøjelsens skyld og to kvinder erfarer, at petting med hinanden vist egentlig er ret frækt.
Dreamers, The (2003)To unge franske tvillinger inviterer en amerikaner på lysteventyr i 60'ernes Frankrig.
fiore delle mille e una notte, Il (1974)En ung knægt forelsker sig i en slavinde og bliver hendes herre. Men slavinden bliver kidnappet, og knægten må rejse langt i sin søgen efter hende.
I jomfruens tegn (1973)På en astrologisk pigeskole er der risiko for overdreven kønsdrift, når stjernerne står på en særlig måde.
I løvens tegn (1976)To ældre damer skriver om deres erotiske oplevelser på et slot ved århundredeskiftet. Men da de skriver under pseudonym, er det genstand for en del virak.
I skyttens tegn (1978)Et par danske agenter er på jagt efter en pudderdåse, der indeholder hemmelige planer om raketbaser, og jagten kulminerer på en bolleklinik.
I tvillingernes tegn (1975)To pladeselskaber kæmper om en svensk sangfugls gunst, og en uærlig direktør skyer ingen midler for at få kontrakten.
I tyrens tegn (1974)Et sted i provinsen i året 1924 dør en liderlig greve. Det førstefødte uægte barn i tyrens tegn vil arve hele hans formue, så der kommer gang i sengegymnastikken.
Jámon jámon (1992)En underbuksemodel har succes med at indfange den lokale sexbombe, men en kvinde er slet ikke nok for en tyr som ham.
Lucía y el sexo (2001)Efter at have mistet sin kæreste drager en ung kvinde til en isoleret ø for at genfinde sig selv.
Romance (1999)En ung pige med nymfomaniske tendenser lider under en kæreste, der ikke er interesseret i sex. Hun må på banen selv.
Secretary (2002)En lidt kejtet ung kvinde får job som sekretær hos en mystisk advokat. De er begge interesserede i hinanden..
vraie jeune fille, Une (1976)En ganske ung pige er stangliderlig uden pause, men den lokale tyr vil ikke kendes ved hende.