4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren CPH PIX 2016


6A (2016)På et krisemøde mellem lærer, elever og forældre skal man forsøge at finde ud af, hvad der er op og ned i en sag, hvor tre 6. klasses-piger angivelig er involveret.
Aloys (2016)En sær og ensom privatdetektiv kontaktes af en mystisk kvinde. Fascineret af hendes stemme går han med på en særlig leg, der måske bringer ham lidt på banen.
Baden Baden (2016)En ung kvinde vender hjem til Strasbourg efter flere år i udlandet og oplever, hvor svært det er at falde tilbage i de gamle sammenhænge og venskaber.
D´Ardennen (2015)Da den rå Kenny med den slemme banditfrisure kommer ud af spjældet er det med en generel negativ attitude, trækker han hurtigt brormand med ned i dyndet.
Desierto (2015)Langt ude i ørkenen, hvor ingen kan høre dig skrige, jagter og dræber en patriotisk amerikaner og hans veltrænede hund en gruppe mexicanere, der har krydset grænsen.
Enklava (2015)En 10-årig dreng bor med sin far og farfar i en lille serbisk enklave i Kosovo. Det er fem år efter krigen, men fortiden er bestemt ikke glemt, heller ikke i børnehøjde.
Gleißendes Glück (2016)En forsømt midaldrende kvinde rejser et par dage til Hamborg for at opsøge en kendt hjerneforsker, og de to indleder et noget specielt forhold.
Hjartasteinn (2016)To pubertetsdrenge er bedste venner langt ude mellem bjergene i Island. Men det er svært at finde ståsted i venskab, kærlighed og identitet.
How Heavy This Hammer (2015)En tvangsspisende og computerspilsafhængig far til to vil ikke tage imod konens gode råd om at ændre livsstil og er snart faretruende tæt på afgrunden.
Indignation (2016)En ung mand starter på universitetet og møder udfordringer både på intellektet og kærligheden, der langt overstiger hans forhåndsforventninger,
Je me tue à le dire (2016)En sygdomsforskrækket mand passer sin kræftsyge mor og bliver mere og mere overbevist om, at han selv har en kræftsygdom.
Jesús (2016)Teenageren Jesús hænger ud med vennerne i Santiagos natteliv. Men en nat går det galt, da de sparker en ung mand til bevidstløshed, og sagen kommer i medierne.
Korobka (2016)En gruppe russiske storbydrenge med forkærlighed for gadefodbold bliver midtpunkt i et racistisk drama, da en af drengene ikke kan affinde sig med ikke-hvide fyre på banen.
Maudite poutine (2016)27-årige Vincent har rippet alle topskuddene på en marihuanamark, der desværre viser sig at tilhøre den lokale gangsterboss.
memoria del agua, La (2015)Et ungt par har mistet modet efter tabet af deres barn. Nu reagerer og sørger de meget forskelligt, og det kan være svært at se lyset for enden af tunnelen.
Microbe & Gasoline (2015)To venner på tærsklen til at blive voksne bygger deres egen bil med motor og tager på road trip med talrige udfordringer.
Motel Mist (2016)En ung skolepige er på vej med en meget ældre mand til hans faste motelrum, hvor han har hele det sadomasochistiske udstyr i orden
Open, The (2015)To mennesker spiller tennis uden bolde i højlandet. Stengene er taget ud af ketcherne som en ekstra tydeliggørelse af, at verden er af lave ovenpå en krig.
parc, Le (2016)To teenagere kredser om hinanden i en fransk storbypark. De er nyforelskede men må skilles hen under aftenen. Og det hele er forbi, før det er begyndt.
Park (2016)En gruppe rodløse teenagere render og laver ingenting i den forfaldne olympiske by i Athen.
Pavilion (2012)En teenager flytter fra en landlig idyl til en overophedet Arizona-forstad og fordriver blandt andet tiden med at stå på skateboard.
placer es mio, El (2015)Et ungt mexicansk par har købt hus midt i ingenting. Men idyllen varer ikke længe, og snart strortrives jalousien og afmagten.
plantas, Las (2015)En 17-årig teenagepige passer sin handikappede bror, men gradvis vækkes hendes seksualitet til live, og hun begynder at sexdate med tilfældige mænd.
Quand on a 17 ans (2016)To teenagedrenge går i samme klasse men kan tilsyneladende ikke udstå hinanden og ender tit i slåskamp. Der stikker vist noget under.
rois du monde, Les (2015)En temperamentsfuld eksfange kommer på gaden og sætter alt ind på at genvinde sin gamle kærlighed. Men fornuften har han parkeret i fængslet.
Show of Shows, The (2015)En kærlighedserklæring til cirkushistorien med alle dens store armbevægelser, vovestykker, dyreindslag og klovnerier.
vita folket, Det (2015)Kvinden Alex ankommer til en mørk undergrundverden, hvor hun totalmonitoreres. Hvorfor hun er der, og hvad der skal ske med hende, er uvist.