4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film fra 2013


12 Years a Slave (2013)En veluddannet sort mand bliver i 1800-tallet kidnappet af bagmænd og solgt som slave til forskellige hvide rigmænd.
3096 Tage (2013)Den sande historie om tilfangetagelsen af Natascha Kampusch. I 8 år blev hun holdt som gidsel i et lille underjordisk rum af en forskruet østriger.
A nagy füzet (2013)To enæggede tvillinger bliver mod slutningen af Anden Verdenskrig plantet hos deres alt andet end elskelige bedstemor, og en bevidst hærdelsesproces går i gang.
After Earth (2013)1000 år ude i fremtiden nødlander et rumskib med mennesker på Jorden. Kun far og søn overlever, og sønnen sendes alene ud i vilde farer for at skaffe hjælp via teknologi.
All Is Lost (2013)En dygtig sejler kolliderer med en vildfaren container meget langt fra fastland og må kæmpe endog meget hårdt for sin overlevelse.
American Hustle (2013)Et yderst snedigt svindlerpar lykkes i 1978 med at vikle selveste FBI ind i et spind af udspekulerede løgne.
andere Heimat, Die - Chronik einer Sehnsucht (2013)Midt i 1800-tallet drømmer en fattig og romantisk tysk landdreng om at bryde ud af hverdagen og rejse til Sydamerika.
Antboy (2013)En 12-årig dreng bliver bidt af en myre og får superhelteevner, som han får hårdt brug for, da en superskurk kidnapper en pige.
Assault on Wall Street (2013)En sikkerhedsvagt mister hele sin opsparing midt i sit livs største sorg. Da han har mistet alt, bliver han besat af hævn.
August: Osage County (2013)Familien samles om den kræftsyge mor, der altid har været en grufuld blanding af despot og martyr, og det mærkes også i den svære tid.
Autumn Blood (2013)En teenagepige og hendes lillebror bor alene i bjergene, men idyllen får ikke lov at leve.
Basejumper (2013)En ung soldat med afghanske krigstraumer kaster sig frygtløst ud fra alverdens høje klipper og bygninger, til stor fortrydelse for han familie.
Behind the Candelabra (tv) (2013)En talentfuld og ekstremt populær entertainer lever de søde liv i sus og dus. Måske kan mødet med en ung mand ændre den overfladiske livsstil?
Betoniyö (2013)En 14-årig dreng har endnu meget at lære af livet. Storebroderen har en dag tilbage, før han skal i fængsel, og alenemoderen viser ikke megen kærlighed.
Blodets bånd (2013)En alkoholiseret far til 16 konfronteres med alle de fejl, han har begået i sin evige brandert.
Blue Jasmine (2013)En forkælet kvinde gift med en stinkende rig mand bliver alene og opsøger sin søster i San Francisco, dybest set ude af stand til at tage vare på sig selv.
Book Thief, The (2013)En nyadopteret tysk pige oplever Anden Verdenskrig hos sine plejeforældre og knytter sig til den jøde, de holder skjult i husets kælder.
Borgen [21]: I Danmark er jeg født (tvs) (2013)Danmarks tidligere statsminister er trådt ud af dansk politik men ønsker et comeback i sit gamle parti. Hun bliver dog mødt med modvilje.
Borgen [22]: Med lov skal land bygges (tvs) (2013)Landets tidligere statsministers ønske om et comeback i politik kan kun blive opfyldt, hvis hun går egne veje.
Borgen [23]: Den rigtige nuance af brun (tvs) (2013)Landets tidligere statsminister får travlt med at skille fårene fra bukkene i dannelsen af sit nye midterparti.
Borgen [24]: Den enes død.. (tvs) (2013)Lederen af Danmarks nystartede parti øjner en mulighed, da landets svineproduktion kan komme på den politiske dagsorden.
Borgen [25]: Du skal ikke bedrive hor (tvs) (2013)Nye Demokrater får fingrene i en sag, hvor de kan markere: en kriminalisering af sexarbejde. Men er det nu også den rigtige taktik?
Borgen [26]: Fortidens sønner (tvs) (2013)Fortidens synder forhindrer Nye Demokrater i at få en af landets førende økonomer som ny spidskandidat.
Borgen [27]: Faldet (tvs) (2013)Lederen af Nye Demokrater holder sin kræftsygdom skjult, men det bliver i stigende grad vanskeligt at holde facaden.
Borgen [28]: Man har et standpunkt.. (tvs) (2013)Efter et blackout for åben skærm er Nye Demokraters leder nødt til at fortælle om sin kræftsygdom, mens partiet er tæt ved at smuldre.
Borgen [29]: Fornuft og følelse (tvs) (2013)I valgkampens hede vælger Nye Demokraters leder at gå personligt i flæsket på sin politiske modstander, ikke uden risiko.
Borgen [30]: Valget (tvs) (2013)Det er valgdag i Danmark, og Nye Demokrater har alle tiders chance for at få indflydelse.
Borgman (2013)En tilsyneladende sølle hjemløs mand banker på en rig families dør. Manden og hans hjælpere viser sig at være meget usædvanlige terrorister.
Breaking Bad [5. Season] (tvs) (2013)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breathe In (2013)En gymnasielærer med familie og en cellist i maven bliver forført at ungdommens skønhed i form af en udvekslingsstuderende fra England.
Broadchurch [1. Season] (tvs) (2013)En hjertesyg kriminalbetjent og hans assistent erfarer, at en efterforskning på et barnemord leder helt ind i den personlige sfære.
Broen [2. sæson] (tvs) (2013)En dansk og en svensk kriminalassistent arbejder sammen på tværs af sundet i forsøget på at stoppe en ondsindet virus-forbryder.
Call, The (2013)En 911-telefondame følger live med i en kidnapning, da en teenagepige ringer fra bunden af et bagagerum. Herfra bliver det en kamp mod tiden.
Captain Phillips (2013)Et Maersk-containerskib med en amerikansk kaptajn får uønsket besøg af fire somaliske pirater, og hjælpen er længe undervejs.
Club sándwich (2013)En 15-årig dreng er med sin mor på sommerferie på et hotel uden for sæsonen. Det er varmt, og samværet bliver meget tæt.
Condemned, The (2013)Russiske mordere sidder fængslet langt ude i ødemarken midt i en skov på størrelse med Tyskland.
Counsellor, The (2013)En succesfuld advokat kommer i alvorlige problemer, da han fristes ind i omfattende distribution af hårde stoffer.
Dexter [8. Season] (tvs) (2013)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Don Jon (2013)En pornoafhængig ung mand finder en kæreste, der stiller for store krav, men heldigvis står en moden kvinde klar til at lære ham lidt om livet.
Eastwood Directs: The Untold Story (2013)Filmikonet Clint Eastwood begyndte at instruerer film tilbage i 70'erne. Denne film tager pulsen på ikonet, som hans kolleger og skuespillere oplever ham.
Elaine Stritch: Shoot Me (2013)Dokumentarisk portræt af den aldrende amerikanske skuespillerinde, Elaine Strich, der især var kendt fra de skrå brædder.
Elysium (2013)I året 2154 bor de rigeste på en menneskeskabt luksus-rumstation, mens de fattige kæmper på Jorden, men én mand vil ændre på dette.
Empire State (2013)Da to barndomsvenner planlægger at røve et meget dårligt sikret pengedepot, står en garvet politimand i vejen for succes.
Ender´s Game (2013)Drengen Ender udvælges som Jordens frelser i det endelige opgør mod væmmelige fjender på en meget fjern planet.
Enemy (2013)En historielærer går komplet i selvsving efter at have set sin dobbeltgænger i en film. Da de to mødes, bliver alt blot endnu mere forvirrende.
Enough Said (2013)En enlig massøse falder for en fyr, som hun til at begynde med slet ikke regner som sin type.
Escape Plan (2013)En agent agerer fange i topsikrede fængsler for at finde mulige flugtveje, men en dag har bagmænd besluttet, at han skal forblive bag tremmer.
Europa Report (2013)En flok astronauter og forskere er på vej til Jupiters måne, Europa. De mister forbindelsen til Jorden, bedst som de skal til at bestige iskloden.
Fall, The [1. Season] (tvs) (2013)Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.
Family, The (2013)En amerikansk mafiafamilie genhuses i Normandiet i Frankrig, men den nye tilværelse er langt fra sikker.
Fast & Furious 6 (2013)En gruppe venner med forstørret speederfod i en kriminel løbebane samles igen. Politiet har nemlig brug for hjælp i kampen mod væmmelige bagmænd.
Frozen Ground, The (2013)En massemorder udnytter sine ofrer og jager dem som vildt i Alaskas ødemark. En betjent sætter alt ind på at finde de afgørende beviser.
Good Day To Die Hard, A (2013)En politimand fra New York kommer på overarbejde i uventet partnerskab med sin søn i Moskva, da grumme bagmænd truer verdensfreden.
Grand Central (2013)En ung franskmand får arbejde på et atomkraftværk, forelsker sig og bliver bestrålet i gode og onde cirkler.
Gravity (2013)Et par amerikanske astronauter kommer i alvorlig knibe, da rumaffald slynges rundt om Jorden med dødbringende hastighed.
Great Train Robbery, The (tvs) (2013)Alle tiders heftigste togrøveri planlægges, udføres og optrevles efter alle kunstens regler.
Grudge Match (2013)30 år efter deres sidste boksekamp er to ældre herrer på vej tilbage i ringen. De kan ikke udstå hinanden, men den forestående kamp betyder meget for dem begge.
Grzeli nateli dgeebi (2013)I Georgien hovedstad Tbilisi prøver to veninder at finde fodfæste på vej ind i voksenlivet og midt i en kaotisk politisk tid.
Her (2013)I en moderne verden hvor nærhed er erstattet af højteknologisk distance opbygger en mand et varmt venskab til sit styresystem.
Hinterland [1. Season] (tvs) (2013)I en walisisk kystby kommer en kriminalbetjent på flere spektakulære mordgåder, der involverer områdets lokale særlinge.
Homefront (2013)En tidligere topagent trækker sig tilbage på landet med sin datter, kun for at blive centrum for en dødbringende hævnaktion.
Hotell (2013)En fødselsdeprimeret kvinde tager med sit terapihold på tilfældige hoteller i en alternativ selvhelbredelsesproces.
Hours (2013)En nybagt enkefar efterlades alene med sin for tidligt fødte datter på et hospital i New Orleans under orkanen Katrina.
House of Cards [1. Season] (tvs) (2013)En stålsat og koldblodig toppolitiker skyr ingen midler på sin vej mod Det hvide Hus.
Hummingbird (2013)En deserteret og efterlyst soldat er gået i storbyhundene men vækkes til hævn - og dåd af en tvivlende nonne.
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (2013)På sin 100-års fødselsdag kravler en mand ud ad vinduet på plejehjemmet og befinder sig snart midt i et højdramatisk landevejseventyr.
Hunger Games: Catching Fire, The (2013)To unge tidligere vindere af det postapokayptiske reality-show, "The Hunger Games", kommer på en ny dødbringende opgave i masseunderholdningens tjeneste.
I lossens time (2013)En psykolog i gang med et forsøg på topsikret anstalt kontakter en kvindelig præst. Måske kan hun komme tættere på en indesluttet ung mand.
Ida (2013)En 18-årig novice på et polsk kloster opdager, at hendes forældre var jødiske og blev dræbt af polske katolikker under Anden Verdenskrig.
Il était une forêt (2013)En erfaren tegner har hele livet tilbragt sin tid blandt regnskovens træer. Han har hermed også oplevet de sørgelige perspektiver af en regnskov på retur
Incredible Burt Wonderstone, The (2013)Et kendt Las Vegas-tryllekunstnerpar har afholdt det samme show igennem årevis men får uventet konkurrence fra en ekstremist.
Ingenmandsland (2013)På et børneasylcenter i Nordsjælland er ventetiden lang og kedsomheden hverdagens mest kendte aktivitet - i håbet om gode nyheder.
Inside Llewyn Davis (2013)En ung folk-musiker forsøger at slå igennem på New Yorks musikscene i vinteren 1961. Uden penge på lommen er det en hård kamp på mange fronter.
Invisible Woman, The (2013)Forfatteren Charles Dickens er på højden af sin karriere men ikke lykkelig i sit ægteskab. Måske kan en nyforelskelse ændre hans liv.
Iron Man 3 (2013)En kompromisløs terrorist vil for alt i verden tilintetgøre en mand og hans superheltestatus, men det giver bare målet endnu mere blod på tanden.
Joe (2013)En mand med rod i privatlivet møder en 15-årig dreng og får indsigt i dennes voldelige far. Men manden har selv en voldelig side.
Kick-Ass 2 (2013)En gruppe autodidakte superhelte organiserer sig i kampen mod storbyens kriminalitet.
Kill Your Darlings (2013)Digterspiren Allen Ginsberg starter på universitetet og møder ligesindede konformitetshadere, der elsker at ryge sig skæve.
Killing Season (2013)En pensioneret amerikansk soldat bliver opsøgt af en gammel fjende fra balkankrigen. Nu begynder kattens leg med musen i den vilde natur.
Killing, The [3. Season] (tvs) (2013)En række mord på helt unge prostituerede fører en kriminalkommissær og hendes makker ad særdeles mørke veje.
Kings of Summer, The (2013)En frustreret teenager er så træt af sin far, at han flytter med to venner ud i et hjemmebygget hus i skoven, men måske bliver hverdagssavnet alligevel for stort.
Kvinden i buret (2013)En degraderet kriminalbetjent tager sagen i egen hånd og opklarer en fem år gammel mordgåde i ellevte time.
Last Days on Mars, The (2013)En gruppe forskere udstationeret på Mars skal snart hjem til Jorden. Men da der findes liv i en forstenet bakterie, ender det grueligt galt.
Last Stand, The (2013)En landdistriks-sheriff beslutter at tage kampen op mod en undsluppet farlig forbryder, da denne lægger vejen forbi i sin superbil.
Lauf Junge Lauf (2013)En 8-årig jødisk dreng flygter fra en polsk ghetto under nazisternes besættelse og må helt på egen hånd forsøge at overleve i naturen og blandt lokale bønder.
Lone Ranger, The (2013)En bemalet indianer slår sig sammen med en hvid advokat i jagten på skurke i Det vilde Vestens lovløse udmark.
Lone Survivor (2013)En håndfuld amerikanske soldater havner i en håbløs kamp mod talibankrigere i Afghanistans bjerge.
Luther [3. Season] (tvs) (2013)En hårdt prøvet London-drabsbetjent kommer på voldsomme opgaver, i heftigt kapløb med udspekulerede seriemordere.
Machete Kills (2013)En effektiv menneskelig dræbermaskine hyres af selveste USAs præsident til at gøre det af med en grum bagmand.
Mad Men [6. Season] (tvs) (2013)I 1960'ernes New York kæmper en række ansatte på et stort reklamebureau med tilværelsens mange prøvelser.
Mad Ship (2013)En emigreret nordisk familie i Canada oplever den totale deroute, da jorden ikke kan dyrkes, og pengene slet ikke slår til.
Maidentrip (2013)En 14-årig hollandsk pige har længe ønsket at sejle Jorden rundt alene - og nu bliver drømmen til virkelighed.
Man of Steel (2013)En arving fra en fjern galakse sendes til Jorden, hvor hans særlige evner med lidt god vilje kan redde kærligheden og kloden.
Masters of Sex [1. Season] (tvs) (2013)En sexforskningspioner overskrider en lang række moralske grænser i sin dedikerede forskning med nøgne mænd og kvinder.
Michael Kohlhaas (2013)En uretfærdigt behandlet hestehandler tyr til selvtægt, da retten ikke vil kæmpe hans sag. Snart udspiller der sig en blodig fejde.
Mig äger ingen (2013)En hårdtarbejdende og alkoholiseret far bevarer i store træk den fulde omsorg for sin datter, selv da konen finder en anden mand.
Monica Z (2013)En svensk sangfugl gør lynkarriere, da hun begynder at synge jazz på svensk. Men berømmelsen stiger hende snart til hovedet.
Mr. Morgan´s Last Love (2013)En deprimeret og livstræt amerikansk enkemand i Paris møder en ung og livsglad kvinde, og de to tiltrækkes af hinanden.
Nebraska (2013)En ældre og smådement mand er fast besluttet på at indløse en fupgevinst på $1 mill., og det bliver en sej rejse for familien.
Necessary Death of Charlie Countryman, The (2013)En rodløs ung amerikaner følger et råd fra sin afdøde mor: tag til Bukarest. Uden mål og med befinder han sig snart midt i en uoverskuelig affære.
Nicky Deuce (tv) (2013)En ung mand kommer i feriepleje hos sin ukendte familie, og han blomstrer op i dén tro, at han har fingeren på en ikke-eksieterende mafiapuls.
Night Train to Lisbon (2013)En schweizisk professor får ændret sit liv radikalt, da han vælger at springe på et nattog til Lissabon og forfølge en forfatters livsbane.
Nordvest (2013)To unge brødre fristes af lettjente penge i det kriminelle miljø, men snart kører affærerne helt af sporet.
Numbers Station, The (2013)En agent udstationeres i en gusten bunker for at beskytte en hemmeligholdt kodestation. Men snart bliver det en sag på liv og død.
Nymphomaniac (2013)En sexafhængig kvinde vil gå meget langt for at opnå tilfredsstillelse og er snart kørt så langt ud, at besættelsen bliver farlig for hende.
Oblivion (2013)I året 2077 er de fleste mennesker emigreret til Saturns måne, Titan. Men et ægte menneskepar er blevet tilbage på Jorden for at patruljere tingenes farefulde tilstand.
Olympus Has Fallen (2013)Kompromisløse nordkoreanske terrorister besætter med ultimativ vold og magt Det Hvide Hus, og verdensfremtiden afhænger reelt af en enkelt mands evner.
Only Lovers Left Alive (2013)To lyssky elskende genfinder hinanden i en moderne verden, hvor det er svært at være vampyr. Sammen forsøger de at klare sig til dagen og blodvejen.
Optimistene (2013)En gruppe ældre kvinder i alderen 66-98 år holder humøret højt ved at spille volleyball.
Out of the Furnace (2013)Efter at have afsonet en dom for spritkørsel vender en ung mand tilbage til en forandret virkelighed, der snart også bliver dødelig alvor.
Pacific Rim (2013)Ikke langt ude i fremtiden kæmper mennesket for overlevelse mod gigantiske monstre, der stiger op fra dybet og hærger.
Paradies: Hoffnung (2013)En overvægtig teenager deltager med ligesindede i et omfattende vægttabsprogram i kamp med pubertetens øvrige udfordringer.
Parker (2013)En mestertyv trodser fire brækkede ribben og andre "småskader" i et omfattende hævntogt om millioner.
Philomena (2013)En ældre irsk kvinde får efter 50 års søgen efter sin søn endelig taget sig sammen til at opsøge ham. Sammen med en journalist drager hun til USA.
Player (2013)En seriøs advokat mister 10 mio. i Sydfrankrig og fristes af sin gamle kostskoleven til at deltage i alle tiders pokerspil.
Prince Avalanche (2013)To mænd maler midterstriber på vejen langt ude på bøhlandet og har rigelig tid til at runde livets facetter,
Prisoners (2013)To piger forsvinder sporløst, men da politiet ikke har beviser nok til at holde på den hovedmistænkte, tager en af fædrene sagen i egen hånd.
Railway Man, The (2013)En posttraumatiseret britisk mand får chancen for hævn, da han erfarer at den japanske mand, der torturerede ham under 2. Verdenskrig, er i live.
Riddick (2013)En ordknap overlever kommer i kamp mod dusørjægere på en fjern planet.
Selfish Giant, The (2013)To 13-årige drenge, der ikke passer ind i skolen, kredser omkring i Bradford og omegn og samler gammelt jern, som de sælger hos en udspekuleret forhandler.
Skytten (2013)Forestående nationale olieboringer på Grønland får en selvtægtsterrorist op i det røde felt. En kvindelig journalist kommer på overarbejde.
Snitch (2013)Da sønnen havner i fængsel for narkobesiddelse, går farmand ind i branchen for at få sønnike sat fri.
Sorg og glæde (2013)En ung mand oplever sit livs største mareridt, da hans kone i et psykotisk anfald dræber deres fælles 9 måneder gamle datter.
Southcliffe (tvs) (2013)En mand går amok med sit gevær i en ellers stille britisk udkantsflække, og det får beboere og efterforskere op i det røde felt.
Spies & Glistrup (2013)En rejsekonge og en sagfører med storhedsvanvid finder sammen om alle tiders store skattefidus, der dog skal vise sig at være ulovlig.
Stalingrad (2013)Slaget ved Stalingrad var et vendepunkt i Anden Verdenskrig men også et af de blodigste slag i verdenshistorien. Vi følger både russiske og tyske soldater.
Starred Up (2013)En 19-årig mand havner i fængsel, hvor han skal lære at kontrollere sit voldelige væsen.
Tarok (2013)En jysk godsejer med stor familie vil helt uerfaren prøve kræfter med travsporten. Det bliver begyndelsen til noget stort.
Top of the Lake (tvs) (2013)En ung kriminalbetjent får sin sag for i en klamsvedt gåde, hvor en 12-årig, gravid pige er forsvundet i den new zealandske vildmark.
Tracks (2013)En ung kvinde er fast besluttet på at trave alene tværs gennem den australske ørken, men hun får svært ved at opnå den ønskede alene-kvalitetstid.
Treblinka - Inside Hitler´s Secret Death Camp (tv) (2013)En kriminalteknisk arkæolog får tilladelse til at foretage små udgravninger mellem træerne ved kz-lejren Treblinka.
Tusen ganger god natt (2013)En krigszonefotograf er tæt på at dø, da hun fotograferer en selvmordsbomber i Kabul, og på hjemmefronten i Irland knirker ægteskabet.
Unsere Mütter, unsere Väter (tvs) (2013)Anden Verdenskrig kommer til at ændre alt for en lille gruppe sammentømrede tyske venner.
Way Way Back, The (2013)En genert 14-årig dreng er på sommerferie ved havet og ønsker de voksne langt væk. Han finder glæden i et nærliggende vandland.
Weight of Elephants, The (2013)En ensom og forsømt dreng kæmper for at få kærlighed og anerkendelse i en lille New Zealandsk soveby.
White House Down (2013)En secret service-aspirant bliver dagens helt, da han egenhændigt sørger for præsidentens sikkerhed under en omfattende besættelse af Det hvide Hus.
Wolf of Wall Street, The (2013)En ekstremt pengeliderlig - og i det hele taget liderlig - ung mand har stor succes i børsmæglerbranchen, men går temmelig meget over stregen.
World War Z (2013)Helvede bryder løs, da levende døde hærger kloden. En enkelt mand kan måske finde en løsning, der kan redde menneskeheden.
Zulu (2013)Et par Cape Town-kriminalbetjente kommer i allerhøjeste livsfare, da de forsøger at opklare en stribe mord.