4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film fra 2000


2. juledag (2000)Julen er hjerternes og stressens tid, det erfarer et ældre ægtepar, da de skal have huset fuldt 2. juledag.
28 Days (2000)En euforiseret ung kvinde anbringes på en afvænningsanstalt, men det er hun ikke glad for.
Ali Zaoua, prince de la rue (2000)En gruppe drenge lever i slum og limsnifferi i Marokkos gyder. Da en af drengene bliver dræbt, vil de andre give ham en ordentlig begravelse.
Almost Famous (2000)En 15-årig dreng med journalistiske evner tager på tour med et rockband for at skrive en artikel til magasinet "Rolling Stone".
American Psycho (2000)En perfektionist i en storby har svært ved at skelne drøm fra virkelighed, og det kan ende galt.
Animal Factory (2000)En pæn ung mand kommer i fængsel og hjælpes gennem opholdet af en indsat, der ikke gerne ser knægten voldtaget.
Anna (2000)En kvinde hjælper en fange fri i Roms lufthavn og bliver siden forelsket i ham.
Baise-moi (2000)To voldtægts- og sexlystne kvinder kammer over og bliver rene sexmordere.
Beach, The (2000)Tre trendy unge ankommer til en hemmelig strand, hvor alt ånder fred og idyl, indtil naturlige fjendskaber opstår og skaber uro.
Big Momma´s House (2000)En FBI-agent går undercover som tyk sort kvinde og vinder en ung kvindes tillid. Men kan han bruge den uden kostume?
Billy Elliot (2000)En 11-årig dreng dropper boksningen og begynder at danse ballet - men hvad siger far og storebror til det?
Blinkende lygter (2000)Fire forbrydere på flugt med en kuffertfuld penge slår sig midlertidigt ned på en forladt gård i skoven.
bola, El (2000)En spansk dreng bliver ofte gennembanket af sin far, men det tager tid, før omverdenen tør reagere.
Boys and Girls (2000)En ung mand og en ung kvinde er rigtig rigtig rigtig gode venner, men det der med at være kærester er noget farligt noget.
Bænken (2000)Alkoholikeren Kaj genforenes ved et tilfælde med sin datter men formår ikke at forbedre sin livsstil.
Cast Away (2000)Da en forretningsmand som eneste overlevende efter et flystyrt driver i land på en øde ø, oplever han tilværelsen fra nye vinkler.
Chocolat (2000)Da en ateistisk kvinde slår sig ned som chokoladesælger i en forstokket religiøs landsby, opstår der store forviklinger.
Code inconnu: récit incomplet de divers voyages (2000)En skuespillerinde bliver et af samlingspunkterne i en historie, hvor alle på raffineret vis kædes indirekte sammen.
Columbo: Murder With Too Many Notes (tv) (2000)Betjent Columbo kommer op imod en snedig filmkomponist og dirigent, der følte sig presset til at myrde en rival.
Coming to Terms (2000)En 20-årig ung mand taler i telefon med forældrene fra sit kollegieværelse, og meddelelsen om at han er bøsse bliver ikke vel modtaget.
Contaminated Man (2000)En skrækindjagende dødbringende virus er sluppet løs ombord i en syg mand. Han må stoppes for enhver pris.
Contender, The (2000)Den amerikanske præsident skal have ny vicepræsident, men magtfulde bagmænd sætter sig imod.
Dancer in the Dark (2000)En ung kvinde har gennem en årrække sparet op, så hendes søn kan få en øjenoperation. I sin kamp for at få gennemtrumfet sin vilje, ofrer hun sig kompromisløst.
Dr. T & the Women (2000)En ombejlet gynækolog bliver forelsket i en kvinde, der ikke er hans patient. Men kan hans travle hverdag rumme en kvinde mere?
Dubbel-8 (2000)Besat af tanken om at se landsbyens nye skønhed nøgen, foregiver to teenagere at skulle lave en film, hvor skønheden kan få hovedrollen.
Dykkerne (2000)To drenge fritidsdykker fra deres morfars båd og støder på en gammel tysk ubåd. Ubåden gemmer på en mystisk hemmelighed.
Edderkoppen (tvs) (2000)En ihærdig journalist optrevler langsomt men sikkert et spind af magt, korruption og sortbørshandel i efterkrigstidens København.
Erin Brockovich (2000)En enlig og arbejdsløs mor kæmper sig frem til et arbejde hos en advokat, og det bliver begyndelsen på en helt ny tilværelse.
Family Man, The (2000)En rigtig karrieremand med Ferrari drømmer om det glade familieliv og bliver i tvivl om sin livsstil.
Finding Forrester (2000)En 16-årig studerende møder en berømt men ensom og bitter forfatter, og et venskab er under opsejling.
Frozen with Fear (2000)En rig kvinde har ikke det bedste forhold til sin mand. Han vil for enhver pris have hende fejet af banen, så han får adgang til formuen.
Fruen på Hamre (2000)En bondekone får sin sag for, da hendes mand viser sig at være fjendtlig stemt.
Get Carter (2000)Hævntørsten er stor hos den hårdtslående Carter, da han finder ud af, at broderens død ikke var naturlig.
Gift, The (2000)En synsk kvinde må grueligt meget igennem, da landsbyens nymfoman bliver myrdet, og alle mistænker alle.
Gladiator (2000)I det oldgamle Rom må en mand mod sin vilje kæmpe en blodig kamp for overlevelse.
Going Home (tv) (2000)En datter kan ikke slippe taget i sin aldrende far, der er blevet meget forvirret på det sidste. Vil hun droppe karrieren?
Gone in Sixty Seconds (2000)For at redde sin bror fra døden stjæler filmens hovedperson og hans mange hjælpere 50 biler på en dag.
Gossip (2000)En gruppe unge studerende har som hobby at sprede usande rygter om medstuderende. Det ender grueligt galt.
Gun Shy (2000)En mand havner som midtpunkt i en række dødbringende forretninger, selvom det slet ikke ligger til hans stil.
Her i nærheden (2000)En mor og hendes autistiske søn sættes på en hård prøve, da sønnen mistænkes for mord.
Holokaust (tvs) (2000)Hitler fortsatte til det allersidste med at sende jøder i døden. Det var den krig i krigen, som Hitler kunne vinde.
Hotel Splendide (2000)Et særdeles øde beliggende hotel bliver drevet med hård hånd af en vanvittig englænder, der udsætter gæsterne for helt absurde prøvelser.
Ib Schønberg (2000)Den store danske folkekære skuespiller nåede at spille med i flere end 100 spillefilm. Her præsenteres vi for en lang række af hans største øjeblikke.
Innocence (2000)Et ældre kærestepar genoplever deres nyforelskelse fra ungdomsårene, hvilket skaber både glæde og forargelse.
Inspector Morse: The Remorseful Day (tv) (2000)Politiet modtager et anonymt brev, der vedrører mordet på Yvonne Harrison, en sag der blev lukket et år tidligere. Lewis bliver sat på sagen, men Morse vender tilbage efter længere tids sygdom.
Italiensk for begyndere (2000)Kærligheden er en svær størrelse for en gruppe forhutlede danskere.
Jalla! Jalla! (2000)En ung svensker har problemer med potensen, mens hans indvandreren kæmper for at undgå at blive tvangsgiftet.
Järngänget (2000)En gruppe unge mænd på drukkanotur kommer i vanskeligheder, da en pige findes myrdet. Hvem kan huske, hvad der skete?
Kampvuur (2000)To unge mænd og spejdere flirter med hinanden på en lejrtur, men kan der blive tale om et egentligt forhold?
King is Alive, The (2000)En gruppe internationale mennesker strander i en bus midt i ørkenen og bliver sat på alvorlige prøver.
Krámpack (Nico and Dani) (2000)To venner tilbringer en dejlig sommer sammen i Spanien. Den ene vil gerne miste sin mødom, mens den anden er mere interesseret i vennen.
Legend of Bagger Vance, The (2000)For at overleve depressionstiden planlægger en lille amerikansk by en golfturnering, hvor også det lokale håb kan deltage.
Luzhin Defence, The (2000)Et distræt og kvasi-autistisk skakgeni falder for en rig kvinde, og selvom alt taler mod et forhold, er der måske alligevel håb..
Max (2000)En frustreret kvinde tager alle midler i brug, da hun efter en tur i fængsel gerne vil genforenes med sin far.
Me la debes (2000)Far, mor og datter: Udadtil en sund kernefamilie, men lige under overfladen summer lysten til fristende sex.
Me, Myself and Irene (2000)En uheldig politibetjent med hensynsbetændelse skifter pludselig ansigt og bliver grov og ubarmhjertig. Hvad skal kvinden han møder tro om ham, når han har to ansigter?!
Meet the Parents (2000)En ung fyr skal for første gang introduceres for sine kommende svigerforældre. Men mødet med særligt svigerfar skal vise sig at byde på store prøvelser.
Memento (2000)En ung mand med komplet hukommelsestab er ude efter at hævne mordet på sin kone - en svær opgave.
Million Dollar Hotel, The (2000)En stivnakket FBI-agent gør sin entré på et dystert hotel med psykiske særtilfælde som beboere. Hvem skubbede en beboer ned fra hotellets tag?
Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story (tv) (2000)En dysfunktionel familie styrter ned med deres privatfly i bjergene og er både oppe imod naturens og hinandens luner.
Mirakel (2000)Da en skoledreng pludselig udstyres med en magisk ønskefinger, begynder livet at falde i hak.
Mission to Mars (2000)Efter at en Mars-ekspedition er forulykket, sendes en gruppe astronauter af sted til planeten på en redningsaktion.
Mission: Impossible II (2000)Tyv og tyvinde forklædt som helt og heltinde sikrer med lidt held verdensfreden og en tur sammen i kanen.
Navigating the Heart (tv) (2000)En storbyjournalist møder bjergmandsfiskeren, og langsomt afløses sarkasmen af gensidig forståelse.
Nuremberg (tvs) (2000)En lang række af Hitlers topnazister blev umiddelbart efter Anden Verdenskrig stillet for en domstol i Nürnberg.
Nurse Betty (2000)En servitrice med en umulig mand og en sygelig fascination af en tv-serie sætter sig selv i en absurd situation.
O Brother, Where art Thou? (2000)Tre på flugt fra fængslet finder ny lykke i musikken.
Opportunists, The (2000)En eks-kriminel får chancen for at begå et røveri, men det alt går ikke ligefrem efter planen.
Oz [4. Season] (tvs) (2000)Indsatte og ansatte på et maksimalt sikret amerikansk fængsel kæmper for at finde mening med tilværelsen bag mure og tremmer.
Patriot, The (2000)Der kæmpes til blodet flyder for æren og revanchens skyld i 1700-tallets Amerika.
Pay It Forward (2000)En ny lærer sætter børnene til at overveje livet, og det bliver skæbnesvangert for en dreng og hans mor.
Perfect Storm, The (2000)En gruppe fiskere trodser alle forudsigelser om orkan og drager langt ud på havet i deres søgen efter den helt store fangst.
Pitch Black (2000)En lille gruppe astronauter strander på en ugæstfri planet. Her bor der monstre, der skyer lyset. Men så kommer solformørkelsen..
Pollock (2000)En berømt amerikansk maler med et uomtvisteligt talent gør livet svært for sig selv og sine nærmeste ved at gå amok i tide og utide.
Presque rien (2000)En sommer ved havet forelsker to unge mænd sig i hinanden.
Proof of Life (2000)Da en mand bliver kidnappet af narkobagmænd i Sydamerika, sætter hans kone sin lid til en talentfuld soldat med speciale i kidnapningssager.
På fremmed mark (2000)En ung frivillig i FNs fredsstyrke i Bosnien fascineres af sin befalende men kommer i svære vanskeligheder.
Queer as Folk 2 (tvs) (2000)To sammentømrede venner, der begge er bøsser, er ved at køre træt i sædvanen og forsøger at slippe væk.
Requiem for a Dream (2000)Fire mennesker tager stoffer for at dæmpe dagligdagens helvede. På hver deres måde.
Right Temptation, The (2000)En kvindelig privatdetektiv havner i en avanceret knibe, da en kvinde beder hende om at skygge sin mand.
rivières pourpres, Les (2000)En indædt efterforsker er på jagt efter en bestialsk morder og kommer på sporet med hjælp fra en kejtet kollega.
Road Trip (2000)En fyr er tæt ved at dumme sig med en hjemmelavet pornovideo og må sammen med tre venner rejse tværs gennem USA for at nå at redde sin brøler.
Second Sight: Hide and Seek (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Second Sight: Kingdom of the Blind (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Second Sight: Parasomnia (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Sexy Beast (2000)En tidligere britisk gangster har trukket sig tilbage i Spaniens sol og varme men bliver presset til et nyt job.
Sixth Day, The (2000)I en ikke særlig fjern fremtid klones mennesker ulovligt, og det får hovedpersonen at føle på egen krop.
Skulls, The (2000)En gruppe skoledrenge hopper på limpinden og indgår aftale med en hysterisk sekt, der kræver friheden som indsats og lover guld og grønne skove.
Slip hestene løs (2000)En vinduespudser med en broget omgangskreds forelsker sig i en uligevægtig ung kvinde, hvis søn sultent søger en faderfigur.
Snatch. (2000)En overtatoveret irsk bokser fejer alle modstandere ud af ringen, men det vil promotoren ikke finde sig i.
Sopranos, The [2. Season] (tvs) (2000)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sous le sable (2000)En midaldrende kvinde mister sin mand i bølgerne og vil i sin efterfølgende sorg ikke erkende sit tab.
Space Cowboys (2000)Fire aldrende astronauter får deres livs chance, da der bliver brug for dem til en vigtig mission.
Stalking of Laurie Show, The (tv) (2000)En særdeles hævngerrig og vanvittig pige sætter sig som eneste mål i livet at dræbe sin største rival, der er ganske uskyldig.
Sånger från andra våningen (2000)Desperate svenskere med sociale handicap forsøger at klare sig igennem en stresset og dyster hverdag.
Takedown (2000)En afsindig fingerfærdig hacker bryder ind i en sikkerhedseksperts computer, og så er helvede løs.
Taxi 2 (2000)En hurtigtalende taxichauffør i en specialudrustet Peugeot 406 kører som en gal gennem franske gader.
Thirteen Days (2000)Da Rusland er ved at opbygge et atommisilskjold på Cuba får præsident Kennedy og hans vejledere meget travlt med at udtænke den rette strategi.
Tillsammans (2000)En flok entusiaster lever og ånder for livet i kollektivet, hvor fri sex og åbne sjæle giver glade 70'er-miner.
Traffic (2000)I kampen mod narkomisbrug går betjente hårdt til værks, mens en narkobekæmpelsesformand får traumer, da hans teenagedatters misbrug bliver åbenlyst.
Trolösa (2000)En midaldrende kvinde betror en ældre herre sit livs utroskab og ser tilbage på den svære tid med to mænd.
U-571 (2000)Nerverne kommer på en hård prøve, da en amerikansk ubåd skydes i sænk, og besætningen er nødsaget til at sejle videre i fjendes efterladte båd.
Unbreakable (2000)Efter som den eneste at have overlevet en togulykke opsøges David Dunn af en krøbling, der mener at deres forskellighed har en mening.
Vertical Limit (2000)En ond klatrer trodser et truende uvejr og lokker sine venner med i en livsfarlig situation.
Waking the Dead (2000)Efter at have mistet sin helt store kærlighed, oplever en spirende politiker et begyndende vanvid, da han føler, at kæresten hele tiden er i nærheden.
Watcher, The (2000)En koldblodig kvindemorder slår til i Chicago, hvor en eks-FBI-mand må genoptage sit arbejde for at få skovlen under svinet.
Way of the Gun, The (2000)To mænd sætter sig for at kidnappe en gravid kvinde i den tro, at der er penge i det ufødte barn.
What Lies Beneath (2000)Husbonden kan kun se frustreret til, da hans kone mener, der er ånder i deres hus. Men der er nu noget, der ikke er, som det bør være.
What Planet Are You From? (2000)En repræsentant fra en fjerntliggende planet med følelsesforladte beboere sendes til Jorden på mission for at forføre en kvinde og få et barn med hende.
What Women Want (2000)En selvglad mand får lettere ved at komme i kridthuset hos kvinderne, da han pludselig kan læse tankerne hos de modsatte køn.
Whole Nine Yards, The (2000)Enhver føler sig utryg, da en eftersøgt lejemorder flytter ind i nabolaget. Men hvem vil egentlig myrde hvem?
Wo hu cang long (2000)Et kraftfuldt gammelt sværd bliver stjålet, og dets rette ejermand må meget igennem i et forsøg på at skaffe det tilbage.
Wonder Boys (2000)En forfatter med rod i privatlivet får på en enkelt weekend vendt op og ned på tilværelsen.
X-Men (2000)I en ikke så fjern fremtid er Jorden fuld af mutanter med specifikke ekstraordinære evner. De gode kæmper mod de onde.
You Can Count On Me (2000)En ung mand vender hjem til sin søster og hendes søn, og nye varme forbindelser opstår. Men ikke uden problemer.
Zacharias Carl Borg (2000)En impressionistisk maler havner i nutidens Danmark og bliver selvfølgelig patient på den lukkede afdeling.