4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film fra 1973


Badlands (1973)En ung rebel, som mange synes ligner James Dean, danner par med en teenager og slår et hav af mennesker ihjel, på vild flugt fra myndighederne.
Battle for the Planet of the Apes (1973)Ondsindede aber kæmper imod ondsindede mennesker om at få herredømmet over abernes planet Jorden.
Breezy (1973)En rodløs ung kvinde fascineres af en ældre mand, og de to finder sammen trods en stor aldersforskel.
Charley Varrick (1973)En varmblodet forbryder driver gæk med de koldblodige politifolk.
Columbo: A Stitch in Crime (tv) (1973)En dygtig kirurg vil have berømmelsen for sig selv og opererer sin hjertesyge kollega med selvopløsende sutur.
Columbo: Any Old Port in a Storm (tv) (1973)En rig vinkender myrder sin bror, der vil sælge virksomheden. Men hvordan knækker Columbo morderens alibi?
Columbo: Double Exposure (tv) (1973)En snedig mand, der forsker i påvirkning af menneskers underbevidsthed, finder en måde at slå sin plageånd ihjel på, der kræver ekstra hjernevridninger for Columbo.
Columbo: Double Shock (tv) (1973)Betjent Columbos sag bliver besværliggjort af, at to identiske tvillingebrødre begge er potentielle mordere.
Columbo: Lovely But Lethal (tv) (1973)En kosmetikdronning er angst for at opskriften på en vidundercreme bliver kopieret, og hun tager drastiske metoder i brug.
Columbo: Requiem for a Falling Star (tv) (1973)Betjent Columbo venter på at en selvhøjtidelig skuespillerinde lækker oplsyninger om et mord.
Columbo: The Most Dangerous Match (tv) (1973)En professionel skakspiller snigmyrder sin værste rival og får ørerne i maskinen, da betjent Columbo sættes på sagen.
Don´t Look Now (1973)Et engelsk ægtepar mindes på usædvanlig vis om deres afdøde datter under et ophold i Venedig.
Exorcist, The (1973)En 12-årig pige "inficeres" af selveste djævelen og må have præstehjælp for at blive normal igen.
Fætrene på Torndal (1973)To brødre ankommer til den gård, som de har arvet efter deres onkel. Snart er der bøvl med naboen, der er en pengegrisk snydepels.
High Plains Drifter (1973)En lille westernflække får effektiv hjælp af en tavs rytter, da fjender vil ødelægge byen.
I jomfruens tegn (1973)På en astrologisk pigeskole er der risiko for overdreven kønsdrift, når stjernerne står på en særlig måde.
Lars Ole, 5C (1973)Et omhyggeligt indblik i en 12-årig drengs skolegang og privatliv i 1950'ernes Århus.
Last Detail, The (1973)To marinesoldater får til opgave at eskortere en ung soldat i fængsel. På de mange kilometer gennem USA giver de den unge en på opleveren.
Live and Let Die (1973)Agent 007 kommer i en farlig knibe, da han konfronteres med den okkulte Voodoobevægelse.
Magnum Force (1973)En hårdkogt politibetjent erfarer, at forbryderne skal findes indenfor hans egne rækker.
Mean Streets (1973)En lille gruppe sære eksistenser i New Yorks "Little Italy" på vippen mellem karriere indenfor forretning eller kriminalitet.
Olsen-banden går amok (1973)Olsen-Banden må tage Bennys bror til hjælp, da planen ikke går som smurt, så der må sprængstof til.
Paper Moon (1973)Far og datter supplerer på bedste vis hinanden på deres færd rundt i landet for at snyde-sælge bibler til uvidende enker.
Papillon (1973)På et af de mest umenneskelige fængsler gennemlever fangerne ubeskrivelige mareridt og drømmer kun om at slippe væk.
Serpico (1973)En arbejdsom og idealistisk politimand sætter alt ind på at ændre på etik og moral i New Yorks politikorps.
Sting, The (1973)Mesterlige tricktyve planlægger alle tiders fupnummer, og det kommer ikke til at gå stille af sig.
Sutjeska (1973)En øverstbefalende og hans hær kæmper bravt mod tyskerne under anden verdenskrig.
Triple Echo, The (1973)En ung desertør finder varme og kærlighed hos en enlig bondekone. For ikke at blive opdaget klæder han sig ud som kvindens søster, og det bliver problematisk, da en sergent forelsker sig.
Westworld (1973)I en fremtid kan man vælge en af tre western-fantasiverdener og selv optræde i en iscenesat fortid. Men kan man stole på robotterne?