4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Canada
 
Assignment, The (1997)En militærmand, der ligner verdens mest eftersøgte terrorist på en prik headhuntes til at få selvsamme terrorist ned med nakken.
Atlantic City (1980)En ældre herre rodes ind i en narkohandel og gribes af indtægternes omfang. Samtidig tager han sig kærligt af nabokvinden, der må gennemgå store nederlag.
Backcountry (2014)Et ungt par tager sidst på sæsonen på vandretur i den canadiske ødemark. Men de farer vild med en glubsk bjørn i hælene.
Bear Island (1979)En broget gruppe videnskabsfolk opfanger et nødsignal fra den norske Bjørneø og går i land. Kun for at opleve interne dødbringende kampe.
Bear with Me (2005)En lille pige farer vild i Canadas bjerge. Heldigvis møder hun sin kælebjørn, som hun satte ud i naturen flere år tidligere.
Beethoven´s Hair (2005)Da Beethoven døde klippede en ung komponist en lok af hans år. I nyere tid dukker hårlokken op på en auktion i Gilleleje.
Big Eyes (2014)En kvinde med talent for helt særlige malermotiver gifter sig med en kreativ mand, der viser sig at have helt særlige planer med konens kunst.
Black Robe (1991)En missionær kæmper en brav kamp for at omvende alle de 'letlevende' indianere i det 17. århundrede.
C.R.A.Z.Y. (2005)Zach vokser op i en familie præget af stærk maskulinitet, med en stolt far og fire brødre. Da han begynder at stille spørgsmål ved sin seksualitet, skaber det en lavine.
C’est pas moi, je le jure (2008)10-årige Léon er ikke som de andre børn, men selv om drengestregerne er udspekulerede, banker der et hjerte af guld i brystet på drengen.
Chaos (2005)Da en bankrøver med gidsler spørger specifikt efter en suspenderet betjent, indledes et suspekt og uigennemskueligt spil på magt og penge.
Chloe (2009)En kvinde vil undersøge, om der er hold i mistankerne om mandens utroskab, og hun engagerer en lækker ung kvinde som prøveklud.
Citizen Gangster (2011)En ludfattig krigsveteran med kernefamilie forsøder tilværelsen med gentagne bankrøverier og bliver senere del af en bande.
Coming to Terms (2000)En 20-årig ung mand taler i telefon med forældrene fra sit kollegieværelse, og meddelelsen om at han er bøsse bliver ikke vel modtaget.
Confirmation, The (2016)8-årige Anthony skal på weekend hos sin skilsmissefar, men det bliver ikke nogen almindelig oplevelse, for faderens hus er aflåst af myndighederne.
Dead Ringers (1988)To enæggede tvillinger, der begge er gynækologer, deler alle oplevelser sammen. Men en dag går det galt, da den ene forelsker sig i en af deres fælles kvinder.
déclin de l´empire américain, Le (1986)En gruppe rigtig gode venner snakker livligt om ægteskab og utroskab - kvinder og mænd hver for sig. Men da de mødes, går det galt.
Dog Pound (2010)En gruppe teenagedrenge på et ungdomsfængsel oplever den ultimative nedtur og forsøger at agere i den begrænsede verden.
Education of Little Tree, The (1997)En hvid forældreløs dreng vokser op hos sine indianske bedsteforældre i bjergene.
Enemy (2013)En historielærer går komplet i selvsving efter at have set sin dobbeltgænger i en film. Da de to mødes, bliver alt blot endnu mere forvirrende.
Exotica (1994)En sorgfuld mand ses ofte på en erotisk natklub, men da han smides ud efter en ubetydelig episode, må han have hjælp til at finde forklaringer.
face cachée de la lune, La (2003)40-årige Phillippe har ikke rigtig styr på tilværelsen. Hans mor er lige død, og han forsøger at færdiggøre sin akademiske eksamen og etablere kontakt til sin homoseksuelle lillebror.
Forsaken (2015)Da sønnike vender hjem til fødebyen, bliver han nødt til at finde skyderne frem igen, da onde kræfter udfordrer den ellers fredelige fyr.
Frida (2002)En karismatisk malerinde og hendes sextossede, utro mand kæmper en hård kamp for at holde sammen i Mexico.
Goon (2011)En mand med et veludviklet voldsgen bliver opdaget af en ishockeytræner og bliver holdets store voldsprofil med sportslig succes til følge.
Guerre du feu, La (1981)For 80.000 år siden har en lille gruppe mennesker opdaget ilden, og da flammen er magt, vil de gå langt for at forsvare den.
Hitler - The Rise of Evil (tv) (2003)Hvordan kunne det gå så galt, at en mand som Adolf Hitler kunne komme helt til tops i Tyskland?
How Heavy This Hammer (2015)En tvangsspisende og computerspilsafhængig far til to vil ikke tage imod konens gode råd om at ændre livsstil og er snart faretruende tæt på afgrunden.
invasions barbares, Les (2003)En kræftsyg og døende mand får den sidste store omsorg og særbehandling af familie og venner.
Island, The (2009)En canadier vandrer gennem snelandskabet og funderer over konsekvenserne af en hadefuld udmelding mod bøsser.
J’ai tué ma mère (2009)En opfarende teenager og hans fraværende mor kæmper en evig kamp for at finde hinanden, men det synes for det meste håbløst.
Jet Boy (2001)En forsømt og ensom 14-årig dreng søger en faderfigur og bliver bl.a. mishandlet af liderlige mænd, før han endelig finder en, der vil kendes ved ham.
Long Weekend, The (2005)To meget forskellige brødre tager på mandeaften, for den introverte bror skal lære at være ekstrovert, så han kan få noget fjams.
Mad Ship (2013)En emigreret nordisk familie i Canada oplever den totale deroute, da jorden ikke kan dyrkes, og pengene slet ikke slår til.
Map of the Human Heart (1993)En eskimos livshistorie fortalt over flere kontinenter.
Maudite poutine (2016)27-årige Vincent har rippet alle topskuddene på en marihuanamark, der desværre viser sig at tilhøre den lokale gangsterboss.
Max (tv) (1993)En far erfarer, at hans søn lider af en dødbringende sygdom og tager så drastiske metoder i brug, at ægteskabet kommer til at halte voldsomt.
Miroirs d'été (2007)En melankolsk teenager søger kærligheden og spændingen ved seksuel tiltrækning på sommerferien ved havet.
Next of Kin (1984)En 23-årig søn keder sig som enebarn og opsøger en armensk familie, der for mange år siden bortadopterede deres søn. Nu udgiver han sig for at være denne søn.
Nuremberg (tvs) (2000)En lang række af Hitlers topnazister blev umiddelbart efter Anden Verdenskrig stillet for en domstol i Nürnberg.
October Gale (2014)En nyslået enke tager alene i skærgårdssommerhuset, da en oktoberstorm tager til. Pludselig har hun en såret mand i huset, og han er jagtet vildt.
Of the North (2015)Lokale indbygge på nordlige breddegrader dokumenterer hverdagens små op- og nedture med hjemmevideo.
Père et fils (2003)En ældre far er godt træt af, at hans tre sønner ikke kan være i samme stue. Derfor lader han som om, han snart skal dø og tager sønnerne med til Canada.
Reasonable Doubt (2014)En succesfuld advokat havner i en alvorlig knibe, da han i beruset tilstand kører en mand ned. Men måske er han ikke særligt skyldig.
Recoil (2011)Et hævntørstigt muskelbundt tager affære blandt tyrenakkede motorcykelbanditter i en flække langt ude på landet.
Remember (2015)En demensramt tidligere Auschwitz-fange sættes på en hævnopgave af en jævnaldrende, da de tilfældigt mødes på et plejehjem.
Saint Ralph (2004)En 14-årig katolsk dreng med en mor i koma bliver fast besluttet på, at et maratonløb kan hjælpe til det mirakel, at moren vågner igen.
Screamers (1995)På en fremmed planet lurer altædende robotter overalt og truer en gruppe mennesker.
Sea Wolf (tv) (2009)En barsk og kynisk kaptajn styrer sit skib og besætningen med umenneskeligt hård hånd, men to uvelkomne passagerer ændrer situationen.
Sharkwater (2006)En dedikeret biolog og hajforkæmper går i forkamp for de truede hajer, og det er ikke en ufarlig mission.
Stalking of Laurie Show, The (tv) (2000)En særdeles hævngerrig og vanvittig pige sætter sig som eneste mål i livet at dræbe sin største rival, der er ganske uskyldig.
Statement, The (2003)En eftersøgt nazist, der dræbte syv jøder under anden verdenskrig, har i 1992 svært ved at holde sig skjult er nu rigtig truet på livet.
Stickup, The (2002)En politimand har tilsyneladende røvet en bank og er på flugt. Men er det nu også ham? Svaret kommer sent i denne thriller med et twist.
Sweet Hereafter, The (1997)En ihærdig advokat opsøger et helt lokalsamfund i jagten på sandheden efter en tragisk ulykke med en skolebus.
Try Seventeen (2002)En 17-årig knægt flytter hjemmefra og dropper gymnasiet til fordel for "fjumreår", hvor han lærer det modsatte køn bedre at kende.
Vikings: Journey to New Worlds (2004)En dokumentarisk gennemgang af vikingernes færd fra Skandinavien mod Island, Nordamerika og Grønland.
Where the Truth Lies (2005)Et populært komikerpar lever det vilde liv med sex og stoffer men bliver hovedmistænkte i en mordsag, hvor en kvinde findes død i et hotelbadekar.
X2 (2003)Mutanter med ekstraordinære evner er som jaget vildt, da der blandt menneskene er stemning for at udrydde dem.