4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Belgien
 
Baden Baden (2016)En ung kvinde vender hjem til Strasbourg efter flere år i udlandet og oplever, hvor svært det er at falde tilbage i de gamle sammenhænge og venskaber.
Ben X (2007)En ung mand med aspergers syndrom bliver skam-mobbet i skolen, og det er lige ved at ende helt galt, før han udtænker den perfekte hævn.
Broken Circle Breakdown, The (2012)Et countrymusikalsk par får vendt op og ned på tilværelsen, da deres 7-årige datter får konstateret cancer.
D´Ardennen (2015)Da den rå Kenny med den slemme banditfrisure kommer ud af spjældet er det med en generel negativ attitude, trækker han hurtigt brormand med ned i dyndet.
Farinelli : Il castrato (1994)Et af datidens store musikalske tilløbsstykker, den kastrerede sanger, viser sig også at have en enorm tiltrækningskraft hos kvinder.
gamin au vélo, Le (2011)En forsømt dreng på børnehjem og hos plejemor vil meget gerne hjem til sin far, men faderen vil ikke kendes ved sin søn.
Hop (2002)En 13-årig dreng og hans far er illegale flygtninge i Belgien. Da faderen bliver arresteret, kæmper drengen for at få ham løsladt.
JCVD (2008)Actionskuespilleren Jean Claude Van Damme tages som gidsel under et bankrøveri. Udenfor tror alle, at det er skuespilleren, der er skurken.
Je me tue à le dire (2016)En sygdomsforskrækket mand passer sin kræftsyge mor og bliver mere og mere overbevist om, at han selv har en kræftsygdom.
Kampvuur (2000)To unge mænd og spejdere flirter med hinanden på en lejrtur, men kan der blive tale om et egentligt forhold?
Kid (2012)En syvårig dreng og hans storebror bliver ufrivillige kegler i de voksnes følelseskolde spil, efter at de har mistet deres mor.
Kus me zachtjes (2012)En 17-årig dreng forsøger at finde fodfæste i en omverden, der ikke har plads til hans særpræg og seksuelle observans.
Nordzee, Texas (2011)To teenagerdrenge indleder en form for forhold men må alligevel omkring pigekæresterier og jalousi, før kærligheden kan blomstre.
promesse, La (1996)15-årige Igor og hans far smugler illegale indvandrere til en tilværelse i Belgien, men noget går helt galt.
Rundskop (2011)En ung bonde med en personlig tragedie i bagagen fristes af en korrupt dyrlæge til at indgå en handel med en berygtet kødgrossist.
Saint (1997)Den katolske helgen Sebastian blev dømt til døden og gennemboret af pile, da han var hemmeligt kristen. I denne fortolkning er der homoseksuelle undertoner.