3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Outrage (tv)
Tre teenageskoledrenge søger spænding ved at røve bilradioer, men efter at være blevet grebet på fersk gerning af en mand, ønsker bandens leder en grufuld hævn.
UNGE NU OM DAGE...
Rob Lowe medvirker i endnu en blandt mange temmelig uinteressante tv-film, denne gang dog i en af de bedre af slagsen - alt er relativt! Interessant nok er Francis Ford Coppola executive producer.

Forfulgt og chikaneret
Forsikringssælgeren Tom Casey kæmper for at klare sig økonomisk, mens konen venter gravid derhjemme. Da Tom efter et par irriterende indbrud i sin bil begynder at forfølge tre unge hærværksudøvere, slår de igen med omfattende chikane. Det skal dog hurtigt vise sig, at så længe Tom ikke kan bevise noget, så er han ilde stedt.

Uundgåelig rettsag
Et par smutture rundt om retssalen er jo næsten uundgåeligt i amerikanske tv-film, og man priser sig lykkelig for, at man ikke selv er amerikaner og roder rundt i den pløremølle.

Moralen er klar i historien men er trukket til det yderste af en irriterende masse dumme mennesker, der alle handler forkert.
Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Intet billede af filmen Outrage (tv)

Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7
Fakta om filmen
1998, USA, Thriller, 90 min
Dansk titel: ladt pistol, En (tv)
Instr: Robert Allan Ackerman Prod: Preston Fischer  Manus: Ellen Weston  Foto: Tobias A. Schliessler  Klip: Ralph Brunjes  Mus: David Mansfield  
Medvirkende:
Rob Lowe (Tom Casey)
Jennifer Grey (Sally Casey)
Eric Michael Cole (Jeffrey)
Kathryn Harrold (Deena)
Shane Meier
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.