4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Missing Pieces
En mand har arvet penge fra en gammel plejefar, men for at kunne få fat i pengene, må manden og en kammerat gætte en svær gåde.
BRIKLØST PUSLESPIL
"Missing Pieces" består af et par meget små brikker, der er blevet væk. Det er helt gennemtænkt ingenting fra start til slut. Filmen er sønderrivende plat, kun et par enkelte vittigheder er lidt morsomme.

En uløselig gåde
Den fjollede fyr, Wendle, får at vide, at han har arvet penge fra en gammel plejefar. Arven viser sig at være en nærved uløselig gåde, som mange truer Wendle og vennen Lou på livet for at få fat i.

Snart finder de to ud af, at gåden har en værdi på flere millioner dollars - fordi Wendle har arvet en gulddolk. De manglende brikker er altså brudstykker af gådens svar. Men de dukker alle op, selvom begge herrer er mere eller mindre dumme og bøvede.

Som Lou siger til Wendle, da de har planer om at besøge forstanderen på en galeanstalt: "Can we risk that?" (De kunne jo blive spændt fast!)

Ekstraordinært tåbeligt
Ekstraordinært tåbeligt og effektivt intetsigende fiser "Missing Pieces" ind ad det ene og ud ad det andet øje.
Anmeldt i 1992 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Missing Pieces

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
1992, USA, Komedie, 86 min
Dansk titel: Der mangler en brik - mindst!
Instr: Leonard Stern Prod: Aaron Russo  Manus: Leonard Stern  Foto: Peter Stein  Klip: Evan Lottman  Mus: Marvin Hamlisch  
Medvirkende:
Eric Idle (Wendel)
Robert Wuhl (Lou Wimpole)
Lauren Hutton (Jennifer)
Bob Gunton (Mr. Gabor)
Richard Belzer (Baldesari)
Louis Zorich (Ochenko)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.