4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Max (tv)
En far erfarer, at hans søn lider af en dødbringende sygdom og tager så drastiske metoder i brug, at ægteskabet kommer til at halte voldsomt.
FORMÅLSLØS SUPPE
"Max" er en af den slags tyndbenede tv-film, som man morer sig over at hade. Filmen er en oversukret beskrivelse af en svær familiekrise.

En væmmelig besked
Andy Blake får ændret sin tilværelse fuldstændig, da han erfarer, at hans 3-årige søn Max lider af en dødelig blodsygdom. Andy beslutter sig for at flytte ud på landet med sønnen, hvilket konen Jayne ikke er helt enig i.

Dominerende ægteskabskrise
Hermed begynder filmens dominerende ægteskabskrise, hvor man godt kan vente sig mange sure opstød og humørsvingninger fra konen. Men hun bliver nok god igen.

Selvom statistikken kun levner en ud af 100.000 en overlevelseschance mod den frygtelige blodsygdom, beslutter Andy sig for, at Max skal være den ene.

Formålsløs suppe
Formålsløst supper "Max" sig gennem klichéerne efter et vammelt manuskript af instruktør Charles Wilkinson.
Anmeldt i 1995 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Intet billede af filmen Max (tv)

Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7
Fakta om filmen
1993, Canada, Drama, 90 min
Dansk titel: Max (tv)
Instr: Charles Wilkinson Prod: Charles Wilkinson, Tobias Schliessler, Armand Leo  Manus: Charles Wilkinson  Foto: Tobias Schliessler  Klip: Gary Zubeck  Mus: Graeme Coleman  
Medvirkende:
R. H. Thomson (Andy Blake)
Denise Crosby (Jayne Blake)
Walter Dalton (Ian, Jaynes far)
Fabio Wilkinson (Max)
Colleen Rennison (Sophie)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.