4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

BASEketball
Et par bøvede fyre opfinder deres helt egen variant af basketball. Den nye sportsgren bliver snart et fænomen med professionel liga.
ULTRA-DUMT
Snotdum amerikansk farce hvor de rigtig morsomme scener kan tælles på en enkelt finger (centreret om en vibrator), og hvor det hele drukner i fladt skrevne replikvekslinger og umotiveret sportskomik.

En ny sport
Vennerne Joe og Doug opfinder sådan lidt tilfældigt en ny form for basketball, hvor det gælder om at score point uden at bevæge sig, samtidig med at modstanderen forsøger at frustrere kastet med dumme bemærkninger eller handlinger.

Helt store stjerner
Den nye sport vinder snart amerikanernes hjerter, og det kommer bag på Doug og Joe, at der snart opstår en professionel liga, hvor de to er de helt store stjerner.

Op- og nedture
Sammen gennemlever de store sejre men må også gennem en krise, før det endelig går op for dem, hvad (sports)livet dybest set går ud på.

Fesent skuespil
Virkelig fesent skuespil helt uden indhold i de enkelte roller, masser af smart optempo filmmusik og alenlange boldkastescener helt uden mål og med.

Ernest Borgnine dukker op i en lille birolle og har en enkelt acceptabel optræden i en scene, der er tæt på at blive morsom, da han har båndet sit farverige testamente.
Anmeldt i 2016 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
BASEketball

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: BASEketball
Instr: David Zucker Prod: Robert LoCash, Gil Netter, David Zucker  Manus: David Zucker, Robert LoCash, Lewis Friedman, Jeff Wright  Foto: Steve Mason  Klip: Jeffrey Reiner  Mus: Ira Newborn  
Medvirkende:
Trey Parker (Joe Cooper)
Matt Stone (Doug Remer)
Dian Bachar (Squeak Scolari)
Yasmine Bleeth (Jenna Reed)
Ernest Borgnine (Ted Denslow)
Robert Vaughn (Baxter Cain)
Pat O´Brien (Pat O´Brien)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.