3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Last Action Hero
Udstyret med en magisk biografbillet havner en dreng i sin yndlingsactionfilm og for lejlighed til at kæmpe mod fjenderne sammen med sit store idol.
HERLIG SELVIRONI
Arnold Schwarzenegger er perfekt i rollen som actionhelten Jack Slater, der belemres med en knægt fra den anden side af biograflærredet. En magisk billet har gjort det muligt for drengen Danny at trænge ind i Jack Slaters sidste nye actionfilm og være med i hans farlige færden.

Lynende humor Det bedste ved filmen er dens lynende humor, der rummer Hollywood-selvironi af bedste skuffe. Arnold Schwarzenegger får også selv det glatte lag, det er virkelig morsomt!

Veltimet action
Filmens action er veltimet og underholdende, birolleskuespillet meget veloplagt. Bemærk de mange bittesmå optrædener af kendte skuespillere - man skal have øjnene med sig.
Anmeldt i 1994 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Last Action Hero

Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7
Fakta om filmen
1993, USA, Fantasi, 125 min
Dansk titel: sidste actionhelt, Den
Instr: John McTiernan Prod: Steve Roth, John McTiernan  Manus: Zak Penn, Adam Leff, Shane Black, David Arnott, William Goldman  Foto: Dean Semler, David B. Nowell  Klip: John Wright, Frank J. Urioste, Richard A. Harris  Mus: Michael Kamen  
Medvirkende:
Arnold Schwarzenegger (Jack Slatyer)
Austin O´Brien (Danny Madigan)
Mercedes Ruehl (Ilene Madigan)
Bridgette Wilson (Whitney/Meredith)
Charles Dance (Benedict)
Tom Noonan (Ripper)
Sven-Ole Thorsen (Gunman)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.