4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

From Paris with Love
En agentspire i Paris drømme om virkelig action, og det får han, da en skydegal amerikaner kommer til byen og vil standse et terrornetværk.
RENDYRKET CRAP
Uinspireret, decideret dum og udpræget proletar-humoristisk actionfilm, der efter en acceptabel start snart er komplet vævet som et stykke rendyrket crap.

James Reece er assistent for ambassadøren i Paris men drømmer om at gøre karriere som undercoveragent for CIA. Så da han får chancen for at danne par med en anarkistisk amerikansk agent, tøver han ikke.

Væmmelige terrorister
Snart er Reece midtpunkt i en optrævling af et væmmeligt terrornetværk og ville egentlig ønske, at han sad bag et skrivebord - men nu er der ingen vej tilbage.

Fladpandet
John Travolta træder ind i handlingen med en vis portion dumsmart finurlighed men forsvinder hurtigt i plottets klistret fladpandede action, der absolut ikke har andet på menuen en bar røv og gummisko. Under lavmål


Humoren er på et niveau langt under lavmål - dog givet til glæde for et særligt publikum. Dette her er virkelig actionidioti på et omvendt ophøjet niveau.
Anmeldt i NY af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
From Paris with Love

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
2010, USA, Action, 92 min
Dansk titel: From Paris with Love
Instr: Pierre Morel Prod: India Osborne, Virginie Silla  Manus: Adi Hasak  Baseret på: historie af Luc Besson  Foto: Michael Abramowicz  Klip: Frédéric Thoraval  Mus: David Buckley  
Medvirkende:
John Travolta (Charlie Wax)
Jonathan Rhys-Meyers (James Reese)
Kasia Smutniak (Caroline)
Richard Durden (Bennington)
Sami Darr (The Pimp)
Eric Godon (Foreign Minister)
Kelly Preston (Women on Eiffel Tower)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.