3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Takers
En gruppe professionelle bankrøveres helt store kup forpurres af en dedikeret politimand i Los Angeles.
KUP KLICHÉ
Alle tiders ligegyldige men samtidig svulstigt tempofyldte actionfilm, der roterer omkring et urklassisk røver/politimand-plot af mest klichémættede skuffe.

Farverig buket
Vi præsenteres for en farverig buket af grumme bagmænd, skydeglade skurke og dedikerede politimænd: alle sammen mødes de i Los Angeles' heksekedel.

En gruppe røvere planlægger alle tiders kup: alt er timet og tilrettelagt - det hele skal ende med, at en pengetransport bliver sprængt ned i undergrunden. Men inden det kommer så vidt, har betjent Jack Welles fået færten af deres forehavender, og han har ikke tænkt sig at være flink.

Flot produceret action
Storbykulissen og en flot produceret action skaber en visuelt stærk udtryksform, men indholdet er ikke nævneværdigt. Musikunderlægningen er kvælende.
Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Takers

Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7
Fakta om filmen
2010, USA, Action, 107 min
Dansk titel: Takers
Instr: John Luessenhop Prod: Jason Geter, Tip Harris  Manus: Peter Allen, Gabriel Casseus, John Luessenhop, Avery Duff  Foto: Michael Barrett  Klip: Armen Minasian  Mus: Paul Haslinger  
Medvirkende:
Matt Dillon (Jack Welles)
Hayden Christensen (A.J.)
Michael Ealy (Jake Attica)
Idris Elba (Gordon Cozier)
Steve Harris (Lt. Carver)
Jay Hernandez (Eddie Hatcher)
Zoe Saldana (Lilly)
Paul Walker (John Rahway)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.