3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Super Size Me
En ihærdig amerikaner sætter sig for at leve af McDonald´s-mad i en hel måned - koste hvad det vil - og se, hvad der sker med hans krop og psyke.
SUPERKVALMENDE INDSIGT
De fleste folk med respekt for deres egen krop spiser ikke fastfood ret tit. For vi ved jo godt, hvad der sker med hele systemet, hvis al den fede og usunde mad glider ned i en lind strøm.

Skræmmende
Dokumentarfilmen "Super Size Me" skildrer på skræmmende kvalmende vis, hvad der egentlig sker, hvis man udelukkende spiser McDonald´s mad i en hel måned. Det er Morgan Spurlock der er kommet på den absurde idé, og resultatet af hans undersøgelse er mere end skræmmende.

Tempoet er højt og stilen popsmart igennem den spillefilmslange dokumentar, men forsøget og Spurlocks ironiske distance til hele affæren gør filmen ganske interessant.

Man korser sig
Gang på gang korser man sig over den amerikanske livsstil og fastfoodgiganternes reklamemagt og faste tag i mange mennesker.

Det er virkelig skræmmende, og efter at have set filmen er det i hvert fald for undertegnede helt slut med McDonald´s og alle de andre fastfoodgiganter - hvis ikke det var det i forvejen!
Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Super Size Me

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Super Size Me
Instr: Morgan Spurlock Prod: Morgan Spurlock  Manus: Morgan Spurlock  Foto: Scott Ambrozy  Klip: Stela Georgieva, Julie Bob Lombardi  Mus: Steve Horowitz, Michael Parrish  
Medvirkende:
Morgan Spurlock (Himself)
John Banzhaf (Himself)
Kelly Brownell (Himself)
Ron English (Himself)
Priser:
AAN, Bedste dokumentarfilm
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.