3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

City By the Sea
Da en politimand erfarer, at hans stofafhængige søn kan være skyld i et mord, kommer han i et alvorligt dilemma.
SPÆNDNING PÅ DET JÆVNE
Kedsommelige klichéer og middelmådigt skuespil kendetegner denne gennemsnits-krimi, der aldrig rigtig bliver spændende. Begivenhederne og personerne forekommer flade og ligegyldige. Tilbage er skallen, der er pæn og professionel.

Endnu engang kan man konstatere, at Robert De Niro befinder sig i en produktion, der slet ikke er ham værdig. Spørgsmålet er vel efterhånden, om De Niro overhovedet er værdig til noget bedre efter alle de dårlige film, han har medvirket i. Man begynder at tvivle!

Uinteressant De Niro
I denne film er han i hvert fald ganske uinteressant som politimanden Vincent LaMarca, der havner i et stort dilemma, da han erfarer, at hans søn - som han ikke har set i mange år - er hovedmistænkt i en mordsag.

Hvordan skal Vincent forholde sig? Professionelt eller personligt? Kan han finde den gyldne middelvej? Og kan far og søn overhovedet forenes?

Sentimentalt
Det er et par af de store spørgsmål i Ken Hixons manuskript, og den sentimentale og overfladiske fortællestil skal snart få besvaret dem. Man sidder tilbage med en tom følelse af, at "City by the Sea" er stort set spildte kræfter.
Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
City By the Sea

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
2002, USA, Krimi, 100 min
Dansk titel: En by ved havet
Instr: Michael Caton-Jones Prod: Matthew Baer, Michael Caton-Jones, Elie Samaha  Manus: Ken Hixon  Baseret på: avisartikel af Mike McAlary  Foto: Karl Walter Lindenlaub  Klip: Jim Clark  Mus: John Murphy  
Medvirkende:
Robert De Niro (Vincent LaMarca)
Frances McDormand (Michelle)
James Franco (Joey)
Eliza Dushku (Gina)
William Forsythe (Spyder)
Patti LuPone (Maggie)
Leo Burmester (Lt. Katt)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.