3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Columbo: Lovely But Lethal (tv)
En kosmetikdronning er angst for at opskriften på en vidundercreme bliver kopieret, og hun tager drastiske metoder i brug.
COLUMBO BLANDT CREMER
Det går jo som smurt, fristes man til at sige: den gode Columbo har fod på situationen, selvom glatte rynkecremer og den mindst ligeså glatte skønhedsdronning Vera Miles (Viveca Scott) forsøger at lede betjenten på vildspor.

En angst cremefantast
Cremefantasten Viveca Scott er meget angst for, at den helt unikke opskrift på en virksom (!) rynkecreme skal komme i de gale hænder. Derfor tager hun drastiske metoder i brug i kampen for at bevare hemmeligheden.

Glat og gnistrende samspil
Der er et glat og gnistrende samspil mellem Peter Falk og Vera Miles. Episoden er letløbende og gennemsnitligt underholdende. Plottet hører ikke til blandt de mest geniale i Columbo-produktionen.
Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Columbo: Lovely But Lethal (tv)

Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7
Fakta om filmen
1973, USA, Columbo, 72 min
Dansk titel: Columbo: Lovely But Lethal (tv)
Instr: Jeannot Szwarc Prod: Richard Levinson, William Link  Manus: Jackson Gillis  Foto: Harry L. Wolf  Klip: Larry Lester  Mus: Richard DeBenedictis  
Medvirkende:
Peter Falk (Lt. Columbo)
Vera Miles (Viveca Scott)
Martin Sheen (Karl Lessing)
Vincent Price (David Lang)
Sian Barbara Allen (Shirley Blaine)
Gino Conforti (Ferdy)
Bruce Kirby (Lab Attendant)
Fred Draper (Dr. Murchison)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.