3472 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Columbo: Now You See Him (tv)
Betjent Columbo får lejlighed til at vise sine opdagertalenter, da hans hovedmistænkte er en dygtig tryllekunstner.
MAGI ELLER MORD?
Dette kan blive et af de mest lærerige Columbo-afsnit, du har set, for kriminalbetjent Columbo kommer til at gå i kødet på en mestertryllekunstner, da han er den hovedmistænkte i en mordsag.

Imponerende tricks
Tryllekunstneren, Santini, viser hver aften sine imponerende tricks for jublende tilskuere, og hovednummeret er altid dér, hvor han bliver hejst ned i et vandbassin i en lukket kasse i talrige minutter.

Et vandtæt alibi
En aften bliver der begået et mord, netop som Santini er i sin kasse, og det burde vel være et vandtæt alibi, men der må stikke noget under.

Columbo bliver nødt til at gå tryllekunstneren efter i sømmene, og det bevirker, at nogle af de mange tricks bliver afsløret - til stor fornøjelse for tilskueren.

Slesk skurk
Jack Cassidy er den perfekte skuespiller til disse sleske skurkeroller. Han er nærmest slibrigt selvsikker og glat og danner sammen med Peter Falk et meget underholdende Columbo-par.

Sprudlende episode
Episoden sprudler, og de mange tryllekunster indgår som fabelagtige underholdningsindslag undervejs. Også Columbo er mere end begejstret for Santinis påfund.

Identitet afsløres
Men efterhånden må også Santini erfare, at selv ikke usynlighedsnumre kan være alibi for mord, og så bliver hans sande identitet som tidligere nazileder afsløret.
Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Columbo: Now You See Him (tv)

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
1976, USA, Columbo, 85 min
Dansk titel: Columbo: Hvad øjet ser.. (tv)
Instr: Harvey Hart Prod: Everett Chambers, Edward K. Dodds  Manus: Michael Sloan  Foto: Richard C. Glouner  Klip: Jamie Caylor  Mus: Bernardo Segall  
Medvirkende:
Peter Falk (Lt. Columbo)
Jack Cassidy (Santini)
Bob Dishy (Sgt. John J. Wilson)
Robert Loggia (Harry Blandford)
Cynthia Sikes (Della Santini)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.