3472 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Columbo: An Exercise in Fatality (tv)
En veltrænet fitnessmand begår et mord, der kræver at betjent Columbo begynder at løbetræne for at følge med i opklaringen.
EN AF DE BEDSTE COLUMBO-EPSIODER
Kriminalbetjent Columbo må i træningstøjet i denne ekstraordinært veloplagte episode: Da han står over for opklaringen af et mord begået af en selvsikker og veltrænet fitnesscenterejer, kan det jo ikke nytte noget, at Columbo dårligt kan løbe tyve meter uden at være på besvimelsens rand.

Forbilledligt underholdende
I kløerne på instruktør Bernard L. Kowalski oplever vi Columbo fra den allerbedste side. Dette er en episode, der har det hele, og som er forbilledligt underholdende.

Sund humor
Den sunde humor kommer til udtryk gang på gang i opfindsomme scener, der sætter Columbo på helt nye prøver og gør en anelse op med seriens klichéer - med et særdeles forfriskende resultat.

Velfungerende afsnit
Forfriskende er også omstændighederne omkring mordet, som fitnessmanden begår på sin kompagnon, der har gennemskuet hans forretningsgang. I alle henseender et af de mest velfungerende afsnit i serien.
Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Columbo: An Exercise in Fatality (tv)

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
1974, USA, Columbo, 92 min
Dansk titel: Columbo: Dræbende træning (tv)
Instr: Bernard L. Kowalski Prod: Edward K. Dodds  Manus: Peter S. Fischer  Baseret på: historie af Larry Cohen  Foto: William Cronjager  Klip: Bob Kagey  Mus: Richard DeBenedictis  
Medvirkende:
Peter Falk (Lt. Columbo)
Robert Conrad (Milo Janus)
Gretchen Corbett (Jessica Conroy)
Pat Harrington Jr. (Buddy Castle)
Collin Wilcox Paxton (Ruth Stafford)
Philip Bruns (Gene Stafford)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.