3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Columbo: Any Old Port in a Storm (tv)
En rig vinkender myrder sin bror, der vil sælge virksomheden. Men hvordan knækker Columbo morderens alibi?
MORD I VINKÆLDEREN
To brødre driver sammen en større vinhandel, men der er stor uenighed om traditioner og økonomi, derfor slår den ældre bror, Adrian Carsini, den yngre bror ihjel.

I kødet på den mistænkte
Kriminalbetjent Columbo er hurtigt i kødet på den mistænkte og bruger velkendt ualmindelige metoder i sit opklaringsarbejde.

Denne episode hører til blandt de bedre. Historien er meget underholdende, personerne interessante og udviklingen knap så forudsigelig.

Som lyn & torden
Peter Falk og Donald Pleasence spiller med lyn og torden og er tæt ved at udgøre det bedste opklarer-forbryder-team i serien.

Pleasences sammenbidte Adrian Carsini er fyldt med nerve, og det formidler han forrygende friskt og underfundigt humoristisk.

Spændende mystik
Der hviler en spændende mystik over Carsinis vininteresse, og Columbos ihærdige forsøg på at lære sig vinverdenens terminologi og traditioner skal vise sig at blive udslagsgivende for hele sagen.

Et godt samarbejde
Det gode sammenspil mellem Falk og Pleasence bliver understreget i den utraditionelle slutning, hvor helt og skurk skåler i en af skurkens flasker for "godt samarbejde".
Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Columbo: Any Old Port in a Storm (tv)

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
1973, USA, Columbo, 72 min
Dansk titel: Columbo: Mord mellem brødre (tv)
Instr: Leo Penn Prod: Robert F. O´Neill  Manus: Stanley Ralph Ross  Foto: Harry L. Wolf  Klip: Larry Lester, Buddy Small  Mus: Richard DeBenedictis  
Medvirkende:
Peter Falk (Lt. Columbo)
Donald Pleasence (Adrian Carsini)
Joyce Jillson (Joan Stacey)
Gary Conway (Enrico Carsini)
Dana Elcar (Falcon)
Julie Harris (Karen Fielding)
Vito Scotti (Maitre´d)
Robert Donner (The Drunk)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.