4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Sex, Lies & Obsession (tv)
En lykkelig amerikansk kernefamilie må op på barrikaderne, da farmand viser sig at være en sexgalning, der bare skal have sex uafbrudt.
MORALPRÆDIKEN
Det kommer virkelig bag på lillemor og to dejlige sønner, da farmand en dag bliver afsløret som sextosset. Han har ligget i - viser det sig - med langt over 100 forskellige kvinder, også prostituerede.

Sextosset mand
Til at begynde med har lillemor kun hån tilovers, men efterhånden som psykiatrien inddrages i sagen, går det op for hende, at hendes mand ikke kan gøre for det: Det er simpelthen en lille defekt i hjernen, der gør, at farmands underliv er i bevægelse hele tiden.

Så farmand skal have en chance til!

Den omvendte verden
Som amerikanerne dog bare kan det dér med at skabe gennemført utroværdige tv-filmatiseringer af virkelige begivenheder. Det er den omvendte verden.

Ingen pinlige situationer
På intet tidspunkt bliver sextosseriet interessant. Ikke fordi vi sidder og savler efter slibrige billeder af hed porno med høje støn og absurde stillinger, men bare en antydning af, at filmens tema rent faktisk er sex ville nok være på sin plads.

Moralprædiken
Men ganske som ventet bevæger denne tv-film sig behændigt udenom enhver "pinlig" situation, og resultatet er en forfærdeligt moralsk prædiken, der ingen steder hører hjemme på dansk tv.
Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Sex, Lies & Obsession (tv)

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
2001, USA, Drama, 90 min
Dansk titel: Besat af sex (tv)
Instr: Douglas Barr Prod: Judy Cairo  Manus: Patricia Resnick  Foto: Michael Storey  Klip: Mark Conte  Mus: Jeff Eden Fair, Starr Parodi  
Medvirkende:
Harry Hamlin (Cameron Thomas)
Lisa Rinna (Joanna Thomas)
Kevin Zegers (Josh Thomas)
Rebecca Jenkins (Annika)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.