3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Sliver
En ung kvinde flytter ind i en enorm ejendom. Det skal hurtigt vise sig, at en gal morder er løs. Hvem kan hun stole på?!
STILFULDT MEN TYNDT
Klassisk mistænk-alle-thriller, der lægger hårdt ud med et mord på en ukendt kvinde og straks efter præsenterer os for Sharon Stone.

Charmetrold - og morder?
Carly Norris forelsker sig i den unge charmetrold, Zeke, der viser sig at være ejendommens ejer, men muligvis også er morder..

Spildte kræfter
At filmen bygger op og bygger op skal vise sig at være spildte kræfter. Trods et par nogenlunde spændende scener, er "Sliver" i bund og grund en selvudslettende affære, der drukner i hede men uvedkommende sexscener samt "hvem er mon nu den slemme psykopat"-gætterier - og i særdeleshed en helkikser af en slutning.

Stilfuld produktion med smuk fotografering og ganske pænt skuespil.
Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Sliver

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Sliver
Instr: Philip Noyce Prod: Robert Evans  Manus: Joe Eszterhas  Baseret på: roman af Ira Levin  Foto: Vilmos Zsigmond  Klip: Richard Francis-Bruce, William Hoy  Mus: Howard Shore  
Medvirkende:
Sharon Stone (Carly Norris)
William Baldwin (Zeke Hawkins)
Tom Berenger (Jack Lansford)
Colleen Camp (Judy Marks)
Martin Landau (Alex Parsons)
CCH Pounder (Lt. Victoris Hendrix)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.