3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Columbo: Ransom for a Dead Man (tv)
Betjent Columbo må trods flyskræk flere gange i luften i opklaringsarbejdet af en finurlig løsepengesag.
VELOPLAGT TIDLIG COLUMBO-EPISODE
I dette et af de allertidligste afsnit af Columbo tegnes figurerne, og Peter Falk har endnu ikke haft lejlighed til at forme nuancerne i sin rolle.

Særlig charme
Ikke desto mindre er "Ransom for a Dead Man" en meget fin og veltimet episode, der både har halvfjerdsernes og Peter Falks charme at trække på.

Flyskrækken trodses
Columbo er oppe imod en særdeles snedig dame, der har slået sin mand ihjel og har planlagt at få det hele til at ligne en sag om løsepenge. Da kvinden færdes meget i luften, er Columbo nødt til at trodse sin flyskræk i jagten på sandheden.

Universet tegnes
Der ligger en høj underholdningsværdi alene i at betragte, hvordan Columbo-serien starter og hele universet tegnes. Episoden står stærkt alene og er en spændende krimi på linje med mange af de efterfølgende episoder.
Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Columbo: Ransom for a Dead Man (tv)

Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7
Fakta om filmen
1971, USA, Columbo, 94 min
Dansk titel: Columbo: Løsepenge for en død mand (tv)
Instr: Richard Irving Prod: Dean Hargrove  Manus: Dean Hargrove  Foto: Lionel Lindon  Klip: Edward M. Abroms, John Elias  Mus: Billy Goldenberg  
Medvirkende:
Peter Falk (Lt. Columbo)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.