3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Columbo: Strange Bedfellows (tv)
En stor og mægtig stutteriejer slår sin bror ihjel - men er det indlysende for den erfarne politimand Columbo?
FIN COLUMBO-EPISODE
Den dygtige kriminalbetjent, Columbo, vrider og vender sig i begyndelsen af denne veloplagte episode. Columbo har nemlig spist muslinger aftenen forinden og har nu en frygtelig dårlig mave.

Bror myrder bror
Da mavesmerterne har lagt sig, kan Columbo langt bedre koncentrere sig om opklaringsarbejdet: En yngre mand er blevet myrdet i sin bil, og alt tyder hurtigt på, at det er mandens bror, der er gerningsmanden.

Nye kræfter
Men denne rige og snedige stutteriejer er ikke sådan at løbe om hjørner med, så Columbo allierer sig ganske overraskende og overbevisende med nye kræfter.

Forfriskende episode
Forfriskende episode med nye indfald. Columbo-rollentypen er tilbage i sit nogenlunde vante leje, men stadigvæk er der friske pust af forandring at spore i Peter Falks fremragende spil.

Der er pænt modspil at hente fra både George Wendts snedige (tror han selv) morder og den hårdkogte mafiaboss, Jay Acovone.
Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Columbo: Strange Bedfellows (tv)

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
1995, USA, Columbo, 90 min
Dansk titel: Columbo: Et umage par (tv)
Instr: Vincent McEveety Prod: Vincent McEveety, Christopher N. Seiter  Manus: Lawrence Vail  Foto: George Koblasa  Klip: Bill Parker  Mus: Richard DeBenedictis  
Medvirkende:
Peter Falk (Lt. Columbo)
George Wendt (Graham McVeigh)
Jeff Yagher (Teddy McVeigh)
Jay Acovone (Bruno Romano)
Linda Gehringer (Lorraine Buchinsky)
Don Calfa (Rudy)
Rod Steiger (Vincenzo Forteli)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.