3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Bumblebee Flies Anyway, The
En teenager med hukommelsestab havner på en specialafdeling for børn med dødelige sygdomme.
TANKEVÆKKENDE DRAMA
Et lille mirakel af en stilfærdig og tankevækkende film - fredsommelig og kærlig med fine indfaldsvinkler til de helt store temaer, livet og døden.

Ung mand med hukommelsestab
Elijah Wood spiller den unge Barney Snow, der er indskrevet på en specialklinik for børn og unge med dødbringende sygdomme. Her er han havnet, fordi han lider af hukommelsestab efter en bilulykke.

En gruppe læger arbejder med helt særlige metoder for at hente hukommelsen tilbage, og Barney har lovet, at han ikke vil knytte sig til de syge børn - for han er jo den eneste, der ikke skal dø i nærmere fremtid.

Venskaber knyttes
Men det bliver svært for Barney ikke at knytte venskaber, og efterhånden som sandhederne bliver lagt frem, kan det være rart at have nogle jævnalderende at støtte sig til.

Harmonisk & bevægende
Elijah Wood spiller fantastisk den sympatiske og elskelige hovedrolle - en lille brik i en hel film, der er harmonisk, bevægende og dramatisk - et meget fredeligt pusterum mellem mængderne af blinkende og bragende trendfilm.
Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Bumblebee Flies Anyway, The

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: My Love My Life
Instr: Martin Duffy Prod: Steven Haft, Larry Meistrich  Manus: Jennifer Sarja  Baseret på: roman af Robert Cormier  Foto: Stephen Kazmierski  Klip: Suzanne Pillsbury  Mus: Christopher Tyng  
Medvirkende:
Elijah Wood (Barney Snow)
Janeane Garofalo (Dr. Harriman)
George Gore II (Billy)
Joseph Perrino (Mazzo)
Roger Rees (Dr. Croft)
Rachel Leigh Cook (Cassie)
Janet Paparazzo (Eileen Snow)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.