3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Simpatico
En utilregnelig og usoigneret mand opsøger sin gamle kompagnon, men kun for at tage ham ved næsen.
HVERKEN ELLER
En rodet affære. Lige meget hvordan man vender og drejer Matthew Warchus' film, forbliver den rodet, svært tilgængelig og sært uvedkommende.

Et stort mysterium
Historien er et mysterium, og det skal den tydeligvis også være - det er velsagtens hele ideen med filmen. Ikke desto mindre forsvinder såvel den røde tråd som underholdingen i dette sammensurium.

En løgn
Nick Nolte spiller den forhutlede Vincent T. Webb, der opsøger sin gamle kompagnon, Lyle Carter. Webb påstår, at han har skrækkeligt brug for Carters hjælp - men det viser sig at være løgn.

Skævt studie i mystik
Der er virkelig ikke mange plusser at fremhæve ved dette skæve studie i mystik. De særdeles fremragende skuespillere er næsten ikke til at få øje på - væk er de i tyndbenede roller, der ikke giver meget mening.
Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Simpatico

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Simpatico
Instr: Matthew Warchus Prod: Jean-François Fonlupt, David Lupovitz, Timm Oberwelland  Manus: Matthew Warchus, David Nicholls  Baseret på: Skuespil af Sam Shepard  Foto: John Toll  Klip: Pasquale Buba  Mus: Stewart Copeland  
Medvirkende:
Nick Nolte (Vincent T. Webb)
Jeff Bridges (Lyle Carter)
Sharon Stone (Rosie)
Catherine Keener (Cecilia)
Albert Finney (Simms/Ryan Ames)
Shawn Hatosy (Young Vinnie Webb)
Kimberly Williams (Young Rosie)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.