3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Adrenaline Rush - the Science of Risk
Vovehalse fra hele verden udsætter sig selv for det ekstreme - for at føle, at de lever.
FORFØRENDE FLOTTE HØJDER
Man kan blive helt høj i selskab med Omnimaxfilmen, "Adrenaline" - en rejse fra ekstreme højder mod ekstreme afgrunde.

Sug i maven
Filmen passer perfekt til det store Omnimaxformat, for her kan man for alvor fornemme suset på egen krop. Hermed ikke sagt, at det er helt ligesom at være der selv; der er tale om en sport, som kun de færreste tør kaste sig ud i.

Det frie fald
"Skydiving" og "basejumping" er to ekstreme sportsgrene, der kort og godt går ud på at udfordre døden og opnå en sand rus af indre selvtilfredshed og lykke. Når man først har oplevet det frie fald, kan man let blive afhængig af det, som det fremgår af filmen.

Tæt på virkeligheden
Som tilskuer til oplevelsen kommer man så tæt på følelsen, som det vel næsten er teknisk muligt i dag. En kilden under fødderne og et lille sug i maven kan man ikke sige sig fri for - især når vi når til den usandsynlige basejumping fra fjeldskråningen i Norge.

Imponerende oplevelse
Fotograferingen er imponerende, alle tekniske virkemidler spiller sammen i en fantastisk dokumentarfilm, der er så livagtig, at man næsten kan få en lille klump i halsen. Samtidig er der en del historisk interessant og lærerigt stof, som man kun kan glæde sig over.
Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Adrenaline Rush - the Science of Risk

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
2003, USA, Dokumentar, 43 min
Dansk titel: Adrenalin
Instr: Mark Marriott, Roel Reiné Prod: Roel Reiné  Manus: Aliefka Bijlsma, Roel Reiné  Foto: Kent R. Karemaker, Roel Reiné  Klip: Kent R. Karemaker  
Medvirkende:
Jason Fijal (Jason)
Georgina Verbaan (Freya)
Daniel Louis Rivas (Dracko)
Keren Tahor (Breeze)
Thomas Lockyer (Richard)
Christopher Simon (Michelson)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.