3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Frozen with Fear
En rig kvinde har ikke det bedste forhold til sin mand. Han vil for enhver pris have hende fejet af banen, så han får adgang til formuen.
EN SOLID TYND KOP THE
Trods alle typiske kendetegn er "Frozen With Fear" ikke en tv-film. Ganske vist udmærker den sig ved pletvis pæne skuespil og en historie, der kan vise underholdende sider, men i det store og hele er der tale om en tv-film i biografklæder.

Pompøs indledning
Katherine Sullivan bor mere eller mindre alene i et enormt hus med dobbelt tyverisikring. Hendes noget ældre mand er vistnok død - sådan bliver det i hvert fald præsenteret i filmens pompøse indledning.

Lider af agorafobi
Men det hele stikker meget dybere: Manden har lagt en skummel og udspekuleret plan, der skal gøre det af med den rige kone, så formuen kan blive hans. En af hans fordele i planen er, at Katherine lider af agorafobi, dvs. at hun ikke tør forlade sit hus.

Da først mandens plan er på sit højeste, skal Katherine vise sig at få stor glæde af sin nye kæreste, den lidt skæve advokat, Jack Mize.

Visse kvaliteter
Filmen har bestemt større kvaliteter end langt de fleste standard-tv-film. Blandt skuespillerne skiller Stephen Shellen sig ud med en udmærket naturlig præstation, der ville have klædt en bedre film.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Intet billede af filmen Frozen with Fear

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
2000, USA, Thriller, 89 min
Dansk titel: Lammet af frygt
Instr: Paul Lynch Prod: Jean-Marc Félio  Manus: William Bigelow  Foto: René Verzier  Klip: David Blackburn, Philippe Ralet  Mus: Milan Kymlicka  
Medvirkende:
Bo Derek (Katherine Sullivan)
Stephen Shellen (Jack Mize)
Wayne Rogers (Charles Sullivan)
Shawn Fitch (Dr. Becker)
Peggy Gedeon (Charlene)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.