4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

At First Sight
En blind massørs nye kæreste vil sætte alt ind på, at en operation kan give kæresten synet tilbage. Men er det umagen værd?
EN VAMLER I SÆRKLASSE
Irwin Winkler iscenesætter her Steve Levitts klæbrigt vamle kærlighedsballade om den blinde massør, Virgil Adamson, og hans helt nye kæreste, der bliver så vild med massagen, at hun vil sætte alt ind på at give massøren synet tilbage.

En mirakel-fiasko
Hun henvender sig til en øjenspecialist, der er med på idéen og hurtigt giver Virgil synet tilbage. Men Virgil er slet ikke så vild med det han ser, så det bliver ikke den succes, som kæresten og resten af verden havde håbet på.

Gennemført rædselskabinet
"At First Sight" er et gennemført rædselskabinet af en sukret love story. Val Kilmer leverer sit livs mest flødebollede og utroværdige præstation, ligesom både kvindelige og mandlige modspillere giver fuld gas med de stive grimasser.

Ikke på noget tidspunkt kommer filmen i nærheden af at være god. Det er virkelig utroligt, at den overhovedet har fået lov til at se dagens lys.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
At First Sight

Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7
Fakta om filmen
1999, USA, Drama, 110 min
Dansk titel: At First Sight
Instr: Irwin Winkler Prod: Rob Cowan, Irwin Winkler  Manus: Steve Levitt  Baseret på: historie af Oliver Sacks  Foto: John Seale  Klip: Julie Monroe  Mus: Mark Isham  
Medvirkende:
Val Kilmer (Virgil "Virg" Adamson)
Mira Sorvino (Amy Benic)
Kelly McGillis (Jennie Adamson)
Steven Weber (Duncan Allanbrook)
Bruce Davison (Dr. Charles Aaron)
Nathan Lane (Phil Webster)
Ken Howard (Virgils Far)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.