4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Ultimate Deception (tv)
En godtroende ung kvinde gifter sig med en mand, der skal vise sig at have meget onde hensigter.
TV-FILM UDEN RYGRAD
De bliver produceret i massevis. Manuskriptforfatterne lever fedt af det. Amerikanerne sluger dem råt. Tv-filmen med de særdeles dramatiske historier, allerhelst baseret på en virkelig hændelse.

Tilsyneladende kærlig
"Ultimate Deception" er ikke baseret på en virkelig hændelse, men handlingen er stadig uhyggelig: En ung kvinde falder pladask for en lækker, strømlinet og tilsyneladende kærlig mand. Bryllup og planer om børn følger hurtigt.

Ufine metoder
Men manden kan ikke få børn - påstår han - så de må adoptere. Herefter følger en lang række episoder, hvor manden har taget særdeles ufine metoder i brug i sit forsøg på at narre kvinden og frarøve hende en mindre formue.

Kunstigt & overfladisk
Der bliver smurt tykt på. Der er drama for alle pengene. Problemet med sådanne tv-film er blot, at de er fatalt kunstigt og overfladisk spillet, filmhåndværket bærer meget præg af rutine, historien udvikler sig måske nok i usandsynlige retninger, men i bund og grund er den meget forudsigelig.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Ultimate Deception (tv)

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
1999, USA, Thriller, 90 min
Dansk titel: Ønskebarnet (tv)
Instr: Richard A. Colla Prod: Terry Gould  Manus: Victoria Wozniak  Baseret på: historie af David Burton Morris  Foto: Laszlo George  Klip: Ron Wisman  Mus: Dennis McCarthy  
Medvirkende:
Harant Alianak (Dr. Amos)
Nola Augustson (Elaine McThomas)
Yasmine Bleeth (Terry Cuff)
Geoffrey Blake (Hay)
Marcia Bennett (Bank Manager)
Richard Grieco (Bobby Woodkin)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.