3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Color of Night
En psykiater trækkes ind i et mystificerende spil, hvor forskellen mellem patient og elskerinde kan synes svær at gennemskue.
PSYKIATER PÅ MORDERJAGT
Bruce Willis tager alt tøjet af i denne overophedede og melodramatiske thriller. Iført bar røv og gummisko storkysser han sin farlige kæreste overalt, og i små splitsekunder ser man faktisk det yderste af Willis' tissemand!

Bruce Willis ses i rollen som psykiateren Bill Capa, der af politiet bedes om at finde en morder blandt en gruppe psykisk ustabile mennesker.

Virvar af løgn
Han ledes hurtigt ind i et virvar af løgn, mord og bedrag, og arbejdet umuliggøres hurtigt, da patienterne brutalt bliver myrdet en efter en!

Dr. Capa bevæger sig nærmere og nærmere en opklaring, men han er samtidig i farezonen for selv at blive myrdet. Midt i alt dette indleder han et forhold med sexbomben Rose, men han skal passe på - for man ved aldrig helt...

Jammerligt
Bortset fra Bruce Willis er skuespillet jammerligt, rollerne klichéede og det tekniske niveau på linje med en tv-film.

Seksuel spænding
Det hele er så umanerlig plat, at man ikke kan andet end måbe. På trods af sit dumme plot besidder "Color of night" dog en vis form for seksuel spænding, som man ikke kan tage fra den.
Anmeldt i 1996 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Color of Night

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
1994, USA, Erotik, 130 min
Dansk titel: I nattens mørke
Instr: Richard Rush Prod: Buzz Feitshans, Davis Matalon  Manus: Matthew Chapman, Billy Ray  Foto: Dietrich Lohmann  Klip: Jack Hofstra  Mus: Dominic Frontiere  
Medvirkende:
Bruce Willis (Dr. Bill Capa)
Jane March (Rose/Richie/Bonnie)
Ruben Blades (Martinez)
Lesley Ann Warren (Sondra)
Scott Bakula (Bob Moore)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.