4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Dr. T & the Women
En ombejlet gynækolog bliver forelsket i en kvinde, der ikke er hans patient. Men kan hans travle hverdag rumme en kvinde mere?
OVERFLADISK KOMEDIE
Der er ikke meget ved Robert Altmans, "Dr. T" - en tynd og overfladisk tant og fjas-komedie med masser af overspillede kvinder og en enkelt man, Richard Gere.

Usandsynligt overskruet
Lige fra begyndelsen trættes man af den usandsynligt overskruede, rastløse og meningsløst larmende fortællestil: Stressende jazzmusik, kaotiske kvindescener i alverdens kradse farver, vitser og frække hentydninger på stribe.

Populær gynækolog
Dr. T. er en meget populær gynækolog. Kvinderne strømmer til hans klinik, og der er altid kaos og kø i venteværelset. I bøjlen har kvinderne travlt med at gøre sig lækre, men der skal mere til at få lokket andet end hånd og tænger indenfor.

En stor fristelse
Dr. T's kone er blevet indlagt på psykiatrisk hospital, da hun ikke kunne styre sig og stillede sig nøgen ind i et springvand. Derfor er fristelsen stor, da Helen Hunts Bree Davis dukker op på golfbanen. Men hvordan skal det nu gå?

Overflødig film
Skuespillet er ganske kedeligt og svarer til den tynde historie. Man er ikke ved at gå ud af sit gode skind, men det er tungt at komme igennem så meget overflødig film.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Dr. T & the Women

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Dr. T. og kvinderne
Instr: Robert Altman Prod: Robert Altman, James McLindon  Manus: Anne Rapp  Foto: Jan Kiesser  Klip: Geraldine Peroni  Mus: Lyle Lovett  
Medvirkende:
Richard Gere (Sullivan "Dr. T." Travis)
Helen Hunt (Bree Davis)
Farrah Fawcett (Kate Travis)
Laura Dern (Peggy)
Shelley Long (Carolyn)
Tara Reid (Connie Travis)
Liv Tyler (Marilyn)
Janine Turner (Dorothy Chambliss)
Kate Hudson (Dee Dee)
Matt Malloy (Bill)
Lee Grant (Dr. Harper)
Robert Hays (Harlan)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.