3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Party, The
En talentløs indisk skuespiller bliver ved en fejl inviteret til fint selskab. Selskabet ender i det rene vanvid.
PETER SELLERS-SPEKULATION
Den garvede Peter Sellers-instruktør, Blake Edwards, viser ingen vilje til at ændre ved sin populære skuespillers filmidentitet: "The Party" er et godt eksempel på, hvordan man kan sælge en film udelukkende på en enkelt skuespillers talent.

Ufrivilling ravache
Sellers spiller en talentløs og uheldig indisk skuespiller, der forsøger at gøre karriere i Hollywood. Ved en fejl inviteres han med til fint selskab, og her skal han hurtigt, ganske ufrivilligt, få lavet ravache i den.

Har sine øjeblikke
Peter Sellers har sine øjeblikke i en film, der ikke har det. Da han finder en allekaldshøjttaler går han i gang med at tale sort, så alle kan høre undrende med. Og så er der scenen, hvor Sellers får store problemer med et toilet, der bliver ved med at skylle ud.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Party, The

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Kom og vask min elefant
Instr: Blake Edwards Prod: Blake Edwards  Manus: Blake Edwards, Tom Waldman, Frank Waldman  Foto: Lucien Ballard  Klip: Ralph Winters  Mus: Henry Mancini  
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.