3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Surviving the Game
En flok jægere hyrer en hjemløs mand. Det hedder, at han skal være håndlanger under jagten, men sandheden er en gruopvækkende anden.
ET ÅRVÅGENT BYTTE
En sluttet kreds af actiongenrens hårde drenge i kombination med et par genreoutsidere pumper dette fladpandede manuskript ud på film.

Der er tale om en flok groft mordlystne jægere, der har skaffet sig endnu et nemt bytte. Ham tager de med ud i ødemarken og jager ham, indtil han er nedlagt.

Hårde prøvelser
Det er i hvert fald deres plan, men dette bytte er mere årvågent end gennemsnittet, og de hårde jægere bliver sat på hårde prøvelser, som de slet ikke er parat til.

Pæn spænding
Filmen rummer pæn spænding. De smukke omgivelser giver jagten en ekstra dimension af nerve. Skuespillerne er ok, men deres roller er gennemført stupide, som man kunne vente sig det af en film som denne. Selvfølgelig slipper vi heller ikke helt for smarte bemærkninger i de mest pressede situationer.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Surviving the Game

Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7
Fakta om filmen
1994, USA, Action, 92 min
Dansk titel: Surviving the Game
Instr: Ernest R. Dickerson Prod: Fred C. Caruso, David Permut  Manus: Eric Bernt  Foto: Bojan Bazelli  Klip: Samuel D. Pollard  Mus: Stewart Copeland  
Medvirkende:
Ice-T (Jack Mason)
Rutger Hauer (Burns)
Charles Dutton (Walter Cole)
Gary Busey (Doc Hawkins)
F. Murray Abraham (Wolfe Sr.)
John C. McGinley (Griffin)
William McNamara (Derek Wolfe Jr.)
Jeff Corey (Hank)
Bob Minor (Security Guard)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.