3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

City Hall
New Yorks borgmester og hans højre hånd kæmper for at opretholde ro, orden og folkets tillid.
SMÅKEDELIG POLITISK DRAMATIK
Halvhjertet og svært fordøjeligt kriminaldrama om en fremadrettet New York-borgmester, hans vakse højre hånd og deres store problemer med at opretholde det gode omdømme.

En rådhuslavine
Da en seksårig farvet knægt bliver dræbt af skud fra en narkobagmand, der er i gang med at skyde en betjent, sætter det en lavine i gang på rådhuset.

Borgmesteren vil gøre alt for ikke at tabe point og ansigt. Han arbejder hårdt for at forsøge at virke berørt at sagen, tager med til drengens begravelse og brøler om, at nu kan det være nok med al den kriminalitet.

Borgmester i fare
Imens står den højre hånd og kigger på i mere eller mindre tårevædet beundring, men samtidig lurer faren for, at borgmesteren bliver nødt til at gå af.

Lidt kedeligt
Skuespillet er helt acceptabelt, men historien rummer ikke mange dybder eller originale indfald. Det er faktisk lidt kedeligt at komme igennem "City Hall".

Småtørt & skrabet
En småtør og skrabet politisk historie med ligeså store ambitioner som borgmesteren i den. Hverken borgmesterens eller filmens ambitioner bliver indfriet.
Anmeldt i 1998 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
City Hall

Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7
Fakta om filmen
1996, USA, Krimi, 112 min
Dansk titel: City Hall
Instr: Harold Becker Prod: Harold Becker, Ken Lipper  Manus: Ken Lipper, Paul Scharder, Nicholas Pileggi, Bo Goldman  Foto: Michael Seresin, Jamie Silverstein  Klip: David Bretherton, Robert C. Jones  Mus: Jerry Goldsmith  
Medvirkende:
Al Pacino (Mayor John Pappas)
John Cusack (Kevin Calhoun)
Bridget Fonda (Marybeth Cogan)
Martin Landau (Judge Walter Stern)
Danny Aiello (Frank Anselmo)
David Paymer (Abe Goodman)
Richard Schiff (Larry Schwartz)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.