3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Golden Years (tvs)
En pedel bliver bestrålet af et foryngende stof og må jaget af griske mænd gennemleve mange kriser med sin kone.
SOLID STEPHEN KING-TV-DRAMATIK
"Golden Years" hører til blandt de bedre tv-filmatiseringer af Stephen King. Ikke alene er denne serie spændende og velspillet, den er også teknisk på niveau med storebror film, takket være fire ambitiøse instruktører, der har instrueret seriens afsnit på skift.

Mystisk stof
Harlan William arbejder som pedel på et forsøgscenter, da ulykken sker og store dele af bygningen eksploderer. Harlan bliver bestrålet af en mystisk stof.

Yngre for hver dag
Da han vågner op, har han det egentlig meget normalt, men det skal hurtigt gå op for ham og hans kone, at noget er helt forkert. Harlan bliver yngre og yngre for hver dag, der går.

Parret får ikke fred til at sluge den ubehagelighed. Videnskabens magtmænd vil nu for enhver pris have fat i Harlan.

Fuld af udstråling
Skuespillerne er meget veloplagte og fulde af udstråling, hvilket giver serien en ekstra tand opad på troværdighedsbarometret. Serien er så flot og tilpas afdæmpet fortalt, at den henvender sig til et bredere publikum, end man måske umiddelbart skulle tro.
Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Golden Years (tvs)

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Golden Years (tvs)
Instr: Allen Coulter, Kenneth Fink, Michael Gornick Prod: Mitchell Galin, Stephen King, Richard P. Rubinstein  Manus: Stephen King  Foto: Alex Nepomniaschy  Klip: Richard Harkness, Michael Kewley, Stephen Mark  Mus: Joe Taylor  
Medvirkende:
Keith Szarabajka (Harlan Williams)
Ed Lauter (Gen. Louis Crewes)
R.D. Call (Jude Andrews)
Frances Sternhagen (Gina Williams)
Felicity Huffman (Terry Spann)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.