3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Hard Rain
Under en voldsom oversvømmelse kæmper en pengetransportsbetjent mod en gruppe lovløse.
KONTANT OG KONSTANT ACTION
Den danske filmfotograf, Mikael Salomon, har kastet sig over Hollywood - nu også som instruktør. Actionfilmen, "Hard Rain", er en robust og tempofyldt oplevelse, der ikke viser svaghedstegn rent teknisk.

Absurd kraftig regn
Historien er såmænd heller ikke helt håbløs: Under en voldsom oversvømmelse grundet et absurd kraftigt regnvejr kører en pengetransport, ledet af Christian Slater, fast i vandmasserne i en evakueret landsby.

Gennemblødt action
Nogle skurke, ledet af Morgan Freeman, har planer om at snuppe pengene, men Slater vil noget andet. Således er der lagt op til en gennemblødt kamp på halvanden time.

Gang i historien
Ind imellem dukker klichéerne op og truer med at drukne filmen, men der er tilpas meget gang i historien til at det aldrig sker. Skuespillet er fair.
Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Hard Rain

Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7
Fakta om filmen
1998, USA, Action, 90 min
Dansk titel: Hard Rain
Instr: Mikael Salomon Prod: Ian Bryce, Mark Gordon, Gary Levinsohn, Art Levinson  Manus: Graham Yost  Foto: Peter Menzies Jr.  Klip: Amnon David, Paul Hirsch  Mus: Christopher Young  
Medvirkende:
Christian Slater (Tom)
Morgan Freeman (Jim)
Randy Quaid (Sheriff)
Minnie Driver (Karen)
Edward Asner (Uncle Charlie)
Michael A. Goorjian (Kenny)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.