3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Father´s Betrayal, A (tv)
Far og søn har netop fundet hinanden, da sønnen erfarer, at faderen er en slem voldtægtsforbryder.
FORUDSIGELIGE TV-KLICHÉER
Brian Dennehy er dette tv-dramas eneste gode skuespiller. Han har også selv instrueret filmen men har ikke formået at instruere sine modspillere særligt godt. I hvert fald er der meget ganske rædsomt skuespil at krumme tæer over.

Tåkrumninger
Den ærkeklichéfyldte tv-historie giver dog anledning til mindst ligeså mange tåkrumninger: Den store advokatkanon, Eddie Brannigan, er glad for, at han endelig er kommet tæt på livet af sin søn, Eddie Jr., der spiller en stor rolle i faderens advokatfirma.

Far-søn-forhold på alvorlig prøve
Da faderen kommer lidt for tæt på en erobret kvinde, og vel at mærke uden kvindens samtykke, bliver han meldt for voldtægt, og det sætter far-søn-forholdet på en alvorlig prøve.

Afslørende historier
Til at begynde med er der ingen, der tror den tilsyneladende hysteriske kvinde, men efterhånden dukker der afslørende historier op fra Eddie Brannigans fortid.
Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Father´s Betrayal, A (tv)

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
1997, USA, Drama, 90 min
Dansk titel: stærkes ret, De (tv)
Instr: Brian Dennehy Prod: Joan Carson  Manus: Joe Cacaci  Foto: Rodney Charters  Klip: Peter V. White  Mus: Dana Kaproff  
Medvirkende:
Brian Dennehy (Eddie Brannigan)
Reed Diamond (Eddie Jr.)
Alice Krige (Rebecca)
Michael David Simms
Lori Ann Triolo (Katherine Trentini)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.