3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Takedown
En afsindig fingerfærdig hacker bryder ind i en sikkerhedseksperts computer, og så er helvede løs.
MEGATRENDY HACKERDRAMATIK
"Takedown" er en meget overfladisk og kun ganske sjældent interessant computerhackerfilm, der udelukkende henvender sig til et ungt og teknisk interesseret publikum, der kan lide dunke-musik og heavy metal i baggrunden, konstant som stressende faktorer.

Verdens bedste hacker
Kevin Mitnick er sandsynligvis den bedste hacker i verden. Han er hele tiden på jagt efter mere og mere information, konstant på udkig efter nye udfordringer.

Da han bryder ind i en sikkerhedseksperts (og ex-hackers) computer, begynder der at komme fart over feltet, men hvem kommer til at bøde for hackeriet?

Speedet op
Har man ikke spænding nok i historien, må man jo speede den op med noget stress i form af masser af blinkende, forstyrrende billeder i afsindigt hurtige klip, akkompagneret af meget høj larme-for-larmens-skyld-musik.

Roller uden indhold
Dette er meget kendetegnende for "Takedown". Skuespillerne er en håndfuld temmelig ukendte unge fyre og piger, der alle spiller på et meget tyndt grundlag. Kun Tom Berenger og Chris McDonald er hærdede Hollywood-mænd, men deres roller er uden indhold.
Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Takedown

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
2000, USA, Krimi, 91 min
Dansk titel: Takedown
Instr: Joe Chappelle Prod: John Thompson, Brad Weston  Manus: David Newman, Leslie Newman, John Danza, Howard A. Rodmman  Baseret på: bog af Tsutomu Shimomura og John Markoff  Foto: Dermott Downs  Klip: Joe Rabig  Mus: Chris Holmes  
Medvirkende:
Skeet Ulrich (Kevin Mitnick)
Christopher McDonald (Mitch Gibson)
Tom Berenger (McCoy Rollins)
Angela Featherstone (Julia)
Gil Johnson (Rosswell)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.