Blended (2014)

    En ung enkemand og en fraskilt kvinde mødes til en mislykket blind date, men finder måske alligevel kærligheden ved et tilfælde.


    LILLE SØDBID

    Jævnt vellykket romantisk komedie: Adam Sandler og Drew Barrymore får stemt amors strenge fint i den sødt afrundede "Blended".


    Livet går videre
    Enkemanden Jim og den fraskilte Lauren har efter en mislykket blind date ikke meget til overs for hinanden. De har begge børn at tage sig af, og livet går jo videre.

    Afrikansk skæbne
    Men skæbnen vil, at begge familier mødes på en oplevelsesferie i Afrika, og hér bliver der ligeså stille knyttet bånd, både mellem børn, familier og voksne.

    Tanden for sødt
    Det er alt sammen lige tanden for sødt og forudsigeligt, men formlen fungerer alligevel over forventning i særligt Adam Sandlers underspillede humor.

    Forførende set up
    De skæve børnehistorier bidrager også med en fin blanding af alvor og komik, så det til sidst er svært ikke at lade sig bare en anelse forføre af det amerikanske set up.



    Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    2014, USA, Romantik, Komedie, Børn på film, 117 min.

    Dansk titel: Blended
    Instr: Frank Coraci Prod: Jack Ciarraputo, Mike Karz, Adam Sandler Manus: Ivan Menchell, Clare Sera Foto: Julio Macat Klip: Tom Costain Mus: Rupert Gregson-Williams