Road Rage (1999)

    En kvinde kører lidt vildt ind foran en varebil, men dét skulle hun aldrig have gjort, for manden i varebilen er psykopat.


    KRAVLEGÅRDSNIVEAU

    Endnu en amerikansk tv-film skåret over samme skabelon som ca. 10.000 andre. Dramaet udspiller sig efter nogle ganske få klichéer, der er forudsigelige, at det er til at bide i græsset over.

    En uheldig manøvre
    Uheldige Ellen Carson kører mobiltelefonsnakkende ind foran en varebil, og dét skulle han aldrig have gjort: Manden i varebilen er nemlig meget vred på den tætte trafik, da den en halvt år tidligere dræbte hans kone og datter.

    Hævn for alle pengene
    Så nu vil han (meget plausibelt) have HÆVN for alle pengene – og han udser sig Ellen og hendes familie som ofre. Og det kommer ikke til at gå stille for sig.

    Kliché-bombardement
    "Road Rage" har sine øjeblikke af rutinemæssigt veliscenesat action, men skuespillet og historien hører kun hjemme på amerikansk tv, og helst afbrudt af 60 reklameblokke, så man kan nå at glemme, hvor dårlig filmen er, før man atter bombarderes af klichéer.



    Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    1999, USA, Thriller, Biler på film, 88 min.

    Dansk titel: Døden har fire hjul
    Instr: Deran Sarafian Prod: Robert Hargrove Manus: David Taylor, James Manos Foto: Cary Fisher Klip: Barry B. Leirer Mus: Joel McNeely